Τι χρειάζεται η επιχείρισή σας για την επεξεργασία τροφίμων

0

Η κάθε επιχείριση εστίασης για να λειτουργεί σωστά χρειάζεται έναν ποιοτικό επαγγελματικό εξοπλισμό που πρωτίστως σχετίζεται με τα τρόφιμα και την επεξεργασία τους. Το σημαντικό ζήτημα είναι αν αυτός ο εξοπλισμός πρέπει να είναι μεταχειρισμένος ή καινούργιος. Το πιο σημαντικό απ΄όλα όμως είναι να είναι 100% λειτουργικός και ποιοτικός. Πως θα το πετύχετε; Με σωστές αγορές από το Stock House Center.

Στην μεγάλη ποικιλία της εταιρείας μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς κωδικούς προϊόντων όπως ζυμωτήρια, mixer, ζαμπονομηχανές, πριονοκορδέλες και πολλά άλλα για όλες τις ανάγκες. Πάρτε μία γεύση:

 

  • Μεταχειρισμένα και καινούργια ζυμωτήρια

 

Η σωστή επεξεργασία και δημιουργία της ζύμης είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια για την επιτυχημένη πορεία μιας κουζίνας. Τα ζυμωτήρια είναι μηχανήματα με ανοξείδωτους κάδους που μπορούν να προσφέρουν χωρητικότητα πολλών ή λίγων λίτρων, σε βάρις, ισχύ και διαστάσεις που διαλέγετε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατάλληλα για εστιατόρια, πιτσαρίες, ζαχαροπλαστεία και όποιο κατάστημα εστίασης έχετε. Η ποικιλία που θα βρείτε θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες σας αφού μπορείτε να επιλέξετε από ζυμωτήρια 10, 20, 30, 45, 60, 80 λίτρων. Δείτε όλα τα διαθέσιμα ζυμωτήρια και τα χαρακτηριστικά τους.

 

  • Πριονοκορδέλες inox

 

Ένα από τα πιο χρηστικά μηχανήματα είναι οι πριονοκορδέλες. Πρόκειται για μηχανήματα με μεγάλη χρηστικότητα, κατάλληλο ύψος κοπής και γερές κατασκευές που εξυπηρετούν κάθε επαγγελματία. Τα περισσότερα σχέδια είναι άμεσα διαθέσιμα από το κατάστημα. Δείτε τις καλύτερες πριονοκορδέλες inox εδώ.

 

  • Το σωστό mixer για έναν σεφ

 

Το mixer είναι ίσως από τα σημαντικότερα εργαλεία μαγειρέματος και ζαχαροπλαστικής. Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά και μηχανήματα ολοκληρωμένα που μπορούν να βοηθήσουν σε όλες τις εργασίες σας.

Ελάτε στο Stock House Center και ανακαλύψτε τον δικό σας επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης από μεταχειρισμένα και καινούργια εργαλεία-μηχανήματα που κάνουν τη διαφορά τόσο στην τιμή όσο και στην ποιότητα. Χιλιάδες προϊόντα τα οποία το ειδικό προσωπικό σας προτείνει να συνδυάσετε για τη δική σας επιχείρηση.

Απάντηση