Θα βάλετε εμφυτεύματα δοντιών; Ενημερωθείτε για τη διαδικασία & το κόστος!

0

Φοβάστε να χαμογελάσετε επειδή νομίζετε ότι η εικόνα των δοντιών σας δεν είναι καλή; Το οδοντιατρικό κέντρο Dental Pearls σας προσφέρει τη λύση σε προβλήματα δοντιών που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να φτιάξετε. Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μία ενδεδειγμένη λύση για ασθενείς που έχουν χάσει τα δόντια τους.

Τι είναι τα εμφυτεύματα;

Πρόκειται για μία μεταλλική ρίζα δοντιού, η οποία τοποθετείται με χειρουργική διαδικασία στο οστό της γνάθου, στην θέση των δοντιών που λείπουν. Στο πάνω μέρος τους τοποθετείται μία στεφάνη, σαν αντικατάσταση της μύλης του δοντιού που λείπει.

Οι ασθενείς που μπορούν να βάλουν τα εμφυτεύματα δοντιών είναι αυτοί που έχουν διαθέσιμο οστό, η γενικότερη υγεία τους είναι καλή και είναι σε θέση να προβαίνουν σε σχολαστικό καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας.

Σε ποιες περιπτώσεις τα εμφυτεύματα μπορεί να μην φέρουν επιτυχία;

  • Μανιώδεις καπνιστές
  • Όσοι πίνουν πολύ αλκοόλ σχεδόν καθημερινά
  • Ασθενείς με έντονη περιοδοντική νόσο
  • Άτομα με ανεξέλεγκτο διαβήτη
  • Όσοι έχουν πολύ κακή ποιότητα οστού στην γνάθο

Γιατί επιλέγονται εμφυτεύματα έναντι μιας γέφυρας;

Τα εμφυτεύματα δεν απαιτούν τρόχιση γειτονικών δοντιών, αποφέροντας εξαρχής ένα αισθητικό αποτέλεσμα. Τα εμφυτεύματα επιπλέον διαρκούν περισσότερο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη προσθετική εργασία.

Άλλο θετικό, είναι ότι τα εμφυτεύματα τοποθετούνται στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία, χωρίς να προκαλούν πόνο σε αντίθεση με άλλες οδοντικές εργασίες.

Ποσοστό επιτυχίας

Το ποσοστό επιτυχίας κυμαίνεται μεταξύ 98-100% και είναι στις μέρες μας μία από τις πιο ανεπτυγμένες και ανανεωμένες τεχνικές. Ο οδοντίατρος θα σας ενημερώσει σχετικά με το ακριβές δικό σας ποσοστό επιτυχίας όσον αφορά το πίσω τμήμα της γνάθου, το άνω και το κάτω.

Πόσα χρόνια μπορεί να κρατήσει κάποιος τα εμφυτεύματα δοντιών;

Μελέτες που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια έχουν δείξει ότι τα εμφυτεύματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 35 χρόνια. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ο ίδιος ο ασθενής να φροντίζει την υγεία των δοντιών του, εφαρμόζοντας τους γενικούς κανόνες στοματικής υγιεινής.

Σε ποια ηλικία μπορεί κάποιος να τα βάλει;

Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας στα οδοντικά εμφυτεύματα. Το μόνο που είναι σημαντικό είναι η ύπαρξη ενός γερού οστού.

Ενημερωθείτε εμπεριστατωμένα από την ειδικά εξειδικευμένη ομάδα του Dental Pearls.

Απάντηση