Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές ανακαινίσεις ξενοδοχείων: Μεταμόρφωση που σοκάρει!

0

Οι ανακαινίσεις ξενοδοχείων μπορούν να κάνουν πραγματικά μαγικές αλλαγές, μεταμορφώνοντας έναν παλιό, φαινομενικά εγκαταλελειμμένο χώρο σε μία μοντέρνα, εντυπωσιακή και πραγματικά φιλόξενη επιχείρηση, γεμάτη ζωή.

Η μεταμόρφωση μπορεί να είναι μικρής εμβέλειας, εστιάζοντας στις αλλαγές της διαρρύθμισης των χώρων, ή ακόμα και ολική ανακαίνιση, που ξεκινάει από τα πατώματα και τους τοίχους και φτάνει σε κάθε άκρη του κτιρίου χαρίζοντας του μία εντελώς αλλαγμένη και ολοκαίνουργια όψη.

Δείτε στη συνέχεια μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ανακαινίσεις ξενοδοχείων και τους ίδιους χώρους πριν και μετά την ανακαίνιση, όπως δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Forbes και αντλήστε ιδέες για το πώς να μεταμορφώσετε την δική σας επιχείρηση ώστε να είναι πιο προσιτή στο κοινό.

Ανάσα ανανέωσης 100 χρόνια μετά

Το αρχικό κτίριο ήταν το ξενοδοχείο The Nines στο Portland που

χρονολογείται από το 1909 και η σταδιακή φθορά του χρόνου είχε γίνει

αισθητή εδώ και δεκαετίες, καθιστώντας την ανακαίνιση ξενοδοχείων μία

απαραίτητη υπηρεσία για να αποκτήσει ξανά ζωή.

 

Το αναγεννημένο κτίριο άνοιξε επίσημα το 2009 με το ίδιο όνομα αλλά νέα

αισθητική και θεωρείται πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυτελή

ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτλαντ.

Ουάου: Η σουίτα των ονείρων σας

Στο ξενοδοχείο W Time Square στην καρδιά της Νέας Υόρκης υπάρχει η

πολυτελής «wow suite», ωστόσο το όνομα της δεν συμβάδιζε καθόλου με την

αρχική της εμφάνιση, αφού η επίπλωση και η διαρρύθμιση αδικούσε

εξαιρετικά τον άπλετο φυσικό φωτισμό του χώρου.

 

https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/Jrl9XM7HL6FJz9YtpodfpXKSVXI=/1000x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/5214915/wtimesquare_20wow_20BEFORE.0.jpg

Μετά την ανακαίνιση ξενοδοχείων όμως, η ίδια σουίτα έγινε πραγματικά wow αξιοποιώντας κάθε τετραγωνικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/SjX13l-7Oi4CJl76R2Tmf_wQPyo=/1000x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/5214917/wtimesquare_20wow_20AFTER.0.jpg

Όταν το εστιατόριο παίρνει νέα γεύση

Εντυπωσιακή αλλαγή έγινε και με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου W στο Σιάτλ, αφού η αισθητική και η διακόσμηση πλέον ακολουθεί τα πιο σύγχρονα δεδομένα, και το εστιατόριο του πλέον αποτελεί το απόλυτο hot spot της περιοχής!

Πριν την ανακαίνιση ξενοδοχείων:

https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/aeHonOTS1Ge_8kkn-tM94I6HWxw=/1000x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/5214931/restaurant_20BEFORE.0.jpg

Και μετά:

https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/hv-urWYloTr79_8mj6jvMyTzHWE=/1000x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/5214933/wseattle_20restaurant_20AFTER.0.jpg

Τώρα που είδατε πόσο σημαντικές είναι οι ανακαινίσεις ξενοδοχείων ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή! Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Marcon και επικοινωνήστε με τους ειδικούς στον τομέα!

Απάντηση