«Θρίλερ» με τον ελληνικό τελικό της Eurovision: Ποιος θα παρουσιάσει την βραδιά;

0

«Θρίλερ» με τον ελληνικό τελικό της Eurovision: Ποιος θα παρουσιάσει την βραδιά;

Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου οι παρουσιάστριες του ελληνικού τελικού

Πριν μία εβδομάδα το φως της δημοσιότητας είδε η είδηση ότι η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι οι παρουσιάστριες του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Όμως κάποιοι έσπευσαν να διαψεύσουν το γεγονός λέγοντας πως τελικά η νεαρή παρουσιάστρια δεν θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του ελληνικού μουσικού διαγωνισμού μιας και το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 δεν της το επέτρεπε.

Έτσι μόλις χθες κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα σταθεί δίπλα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου την μεγάλη βραδιά.

Ωστόσο σήμερα κάποια άλλα δημοσιεύματα θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να έχει βρει μία μέση λύση με τον κανάλι του Αμαρουσίου για να παρουσιάσει το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες.

H παρουσιάστρια ωστόσο έλυσε το… μυστήριο και είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της: «Θα είμαι εκεί παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενες γι’αυτό. Έχω ένα πολύ τιμητικό συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και μου έδωσαν την άδεια να συμμετάσχω στη Eurovision. Δεν είχαν πει ότι δεν θα είμαι εκεί, αλλά επίσημα τώρα ανακοινώνεται ότι θα είμαι. Έπρεπε να συνεννοηθούμε τρεις διαφορετικοί φορείς: εγώ, το MAD και ο ΑΝΤ1. Τελικά συνεννοηθήκαμε».

Leave a Reply