Παπάτζα το βίντεο με τα ΜΑΤ που “έκλεβαν νερά”

0
Εκτός του γεγονότος βέβαια πως πουθενά στο βίντεο δεν φαίνεται άνδρες των ΜΑΤ να κλέβουν νερά ούτε καν να κρατούν νερά, τα διασταυρωμένα από άποψη αλήθειας γεγονόταν, έχουν ως εξής: Δύο εκ των ανδρών ομάδας των ΜΑΤ που βρισκόταν κοντά στο περίπτερο πήγε στο περίπτερο για να πάρει τρία μπουκάλια με νερό αφού η υπηρεσία τους είχε εγκαταλείψει σε ότι αφορά τον εφοαδιασμό τους ακόμα και με νερό..
Ο υπάλληλος που φαίνεται να προπηλακίζεται ήταν έξω από το περίπτερο και βλέποντας τους δύο άνδρες των ΜΑΤ να πηγαίνουν για να αγοράσουν τα τρία μπουκάλια τους είπε: «Δεν πουλάω νερά σε μπάτσους».
Οι δύο αστυνομικοί παρόλα αυτά του έδωσαν ένα χαρτονόμισμα για να αγοράσουν τα νερά το οποίο όμως ο υπάλληλος δεν το πήρε αφήνοντάς το να πέσει κάτω.
Στη συνέχεια ο ίδιος και σύμφωνα πάντα με αυτόπτη μάρτυρα έπιασε από το λαιμό ένα εκ των δύο αστυνομικών απωθώντας τον. Τότε η υπόλοιπη ομάδα που ήταν σε απόσταση 5 με 6 μέτρων επενέβη για να προσχωρήσει σε σύλληψη του υπαλλήλου και τότε είναι που αρχίζει το βίντεο να δείχνει τη συμπλοκή, με τον υπάλληλο να φωνάζει ευφυώς, γνωρίζοντας ότι βιντεοσκοπείται: «γιατί κλέβετε τα νερά».
Οι σκηνές στο βίντεο είναι ακριβώς κατά τη διάρκεια επέμβασης των ανδρών των ΜΑΤ και στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τον υπάλληλο ο οποίος είχε πιάσει από το λαιμό τον ένα από τους δύο άνδρες των ΜΑΤ.
Η συμπλοκή γενικεύτηκε και με άλλα άτομα τα οποία βρίσκονταν γύρω από το περίπτερο ενώ τουλάχιστον 15 άτομα από τους γύρω δρόμους άρχισαν να πετούν πέτρες στους άνδρες των ΜΑΤ τραυματίζοντας σοβαρά δύο από αυτούς.
Κάπως έτσι εξελίχθηκε το περιστατικό στην πλατεία Εξαρχείων. Από την επιθυμία κάποιων ανδρών των ΜΑΤ να αγοράσουν τρία μπουκάλια νερό….

 

Leave a Reply