«Ανοιχτός» σε συνάντηση με Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ

0

«Ανοιχτός» σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που υπάρξει τέτοια πρόθεση από την κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πάνος Σκουρλέτης στην άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σε μια τέτοια συνάντηση δεν μπορούν να αναζητούνται συνένοχοι», πρόσθεσε και σημείωσε ότι θα είναι περιττή η παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Παράλληλα, η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμεί η συνάντηση αυτή να αποτελέσει το ενδιάμεσο βήμα για τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών που έχει ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ότι αφορά στις συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι έχουμε «μία άτακτη υποχώρηση της κυβέρνηση στο μείζον ζήτημα του χρεους», ενώ για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε ότι αυτές παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους δανειστές φλερταροντας με το κλίμα πανικού.

«Η υπόθεση της διαπλοκής εξακολουθεί να είναι βασικό συστατικό στοιχείο του συστήματος που υπηρέτησαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και συνεχίζεται ακόμα και στα χρόνια του μνημονίου» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

http://www.efsyn.gr/arthro/anoihtos-se-synantisi-me-samara-o-syriza

Leave a Reply