Εμφύλιος στους ανεξάρτητους δημοκρατικούς βουλευτές

0

Εμφύλιος στους ανεξάρτητους δημοκρατικούς βουλευτές

Τις πολιτικές τους διαφορές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα το απόγευμα οι δύο παλιοί φίλοι και πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Πάρις Μουτσινάς και Οδυσσέας Βουδούρης που βρίσκονται πλέον στους Ανεξάρτητους δημοκρατικούς βουλευτές.

Ο κ.Βουδούρης που έχει βάλει πλώρη προς τον ΣΥΡΙΖΑ επετέθη τις προηγούμενες μέρες εναντίον του Πάρη Μουτσινά λέγοντας ότι έχει διολισθήσει  προς κυβερνητικές θέσεις με αφορμή την πρόταση του να γίνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να αποφευχθούν οι εκλογές.
Ο κ.Βουδούρης κατηγορεί τον κ.Μουτσινά ότι προσπαθεί να περάσει γραμμή στους ανεξάρτητους βουλευτές υπέρ της εκλογής πρόεδρου από την παρούσα Βουλή . Ολα αυτά αναμένεται να συζητηθούν στην απογευματινή συνεδρίαση και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μουτσινάς αναμένεται να ρίξει  το γάντι στον κ. Βουδούρη  και να του πει  ότι αν θέλει να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το κάνει  ή αν έχει πρόβλημα μαζί του μπορεί να του το  πει και  ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα εφόσον είναι η άποψη των περισσότερων να παραιτηθεί από τη θέση του συντονιστή των ανεξάρτητων δημοκρατικών βουλευτών.
Με την πλευρά Βουδούρη φαίνεται  να συντάσσονται και η Θεοδώρα Τζάγκρη και ο κ.Μπόλαρης που σύμφωνα με πληροφορίες και αυτοί  οδεύουν προς τον  ΣΥΡΙΖΑ
Πηγή: Εμφύλιος στους ανεξάρτητους δημοκρατικούς βουλευτές | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/179117/emfylios-stoys-anexartitoys-dimokratikoys-voyleytes#ixzz3JW3TIBMU

Leave a Reply