Ολοκληρώθηκε η απολύμανση στο δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Ασσου

0

Ανακοίνωση του προέδρου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλου.

Μετά από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊου στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η απολύμανση στο Δημοτικού σχολείο και προληπτικά στο Νηπιαγωγείο του χωριού μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου μας και την υποδιευθύντρια που όταν αντιλήφθηκαν το γεγονός άμεσα ενημέρωσαν τους αρμόδιους και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποφυγή και άλλων κρουσμάτων στο σχολείο αλλά και στο χωριό μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμος Κορινθίων και το Δήμαρχο Vasilis Nanopoulos για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες στο χωριό μας και για την άμεση ανταπόκριση ώστε την Δευτέρα στις 12:00 π.μ θα πραγματοποιηθούν τέστ covid-19 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Papaioannou Vangelis για την άψογη συνεργασία μας που έφερε άριστα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας στιγμή που ενημερώθηκε καθώς επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Διευθύντρια του νηπιαγωγείου μας για την άψογη συνεργασία και ενημέρωση που είχαμε όσων αφορά τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στους γονείς και περαστικά στα παιδιά του χωριού μας καλή ανάρρωση και είμαι βέβαιος οτι σύντομα θα ξαναδούμε να λάμπει και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα τα δικά τους και τον γονιών τους.
Πάντα δίπλα σας
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου
Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος

Leave a Reply