Εμβολιαζόμαστε κατά του κορωνοϊού: Θωρακίζουμε την υγεία μας – κερδίζουμε τη ζωή μας

0

Φίλες και Φίλοι,

Όσο κι αν η πανδημία έχει ανατρέψει την καθημερινότητα μας, το παράθυρο ελπίδας που άνοιξε ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 μας γεμίζει αισιοδοξία ότι μέσα στους επόμενους μήνες ο «πόλεμος» θα έχει οριστικό νικητή. Την ανθρώπινη ζωή.

Η πατρίδα μας έχει καταστεί παράδειγμα επιτυχημένης διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης και των οικονομικών της επιπτώσεων. Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, βασική μας επιδίωξη είναι να γίνουμε μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που θα έχει θωρακιστεί με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο κομματικός μας οργανισμός συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια δημιουργώντας την πλατφόρμα https://emvoliasmos.nd.gr. Τα μέλη μας μπορούν να πληροφορούνται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, να υποβάλλουν ερωτήσεις, να συμμετέχουν σε ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις ή ακόμη και να προτείνουν τη διοργάνωση τους. Την επιμέλεια του περιεχομένου της πλατφόρμας καθώς και των απαντήσεων στα ερωτήματα που θα υποβάλλονται έχει ομάδα επιστημόνων που συστάθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν εμβολιαστεί και κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι θα έχουν τη δυνατότητα να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Με έγκυρη ενημέρωση και γνώση για τον εμβολιασμό, αξιοποιούμε την ευκαιρία που μας προσφέρει η επιστήμη και βγαίνουμε όλοι μας νικητές.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Στεργίου

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Leave a Reply