Κυριακή με βροχές – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

0

Κυριακή με βροχές - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν την Κυριακή στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Κυριακή 07-12-2014
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ασθενήσουν στα δυτικά και τα βόρεια.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 08-12-2014
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές.
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 ενισχυμένοι από το απόγευμα και τη νύχτα στο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα βόρεια.

Τρίτη 09-12-2014
Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις που τη νύχτα θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Τετάρτη 10-12-2014 και Πέμπτη 11-12-2014
Καιρός: νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Leave a Reply