Ιωάννινα: Έκαναν παράνομο έρανο για… ανύπαρκτο σωματείο

0

Ιωάννινα: Έκαναν παράνομο έρανο για... ανύπαρκτο σωματείο

Τους συνέλαβαν και στην κατοχή τους κατέσχεσαν 42 έντυπα του σωματείου, δύο μπλοκ αποδείξεων και 169 ευρώ που είχαν ήδη αποσπάσει από ανυποψίαστους πολίτες

Τους εκπροσώπους ενός σωματείου που ερευνάται αν είναι υπαρκτό, παρίσταναν ένας 39χρονος Έλληνας και ένας συνομήλικός του Αλβανός που τριγύριζαν στους δρόμους των Ιωαννίνων και ζητούσαν χρήματα από τους πολίτες, τάχα για την ενίσχυσή του.

Κάποιος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον έρανο και κάλεσε αστυνομικούς της  Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες στην πόλη και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια. Έτσι, τους συνέλαβαν και στην κατοχή τους κατέσχεσαν 42 έντυπα του σωματείου, δύο μπλοκ αποδείξεων και 169 ευρώ που είχαν ήδη αποσπάσει από ανυποψίαστους πολίτες.

*** Ένα και μοναδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα βρήκαν να λειτουργεί με το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης στην Κοζάνη, αλλά ήταν αρκετό για να συλλάβουν την 29χρονη προσωρινά υπεύθυνη του Ίντερνετ καφέ που το είχε θέσει σε λειτουργία! Η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ενώ η 47χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται.

Leave a Reply