Με την… ψυχή του Ολυμπιακού τα “έβαλε” ο Μίτσελ

0

Με την... ψυχή του Ολυμπιακού τα `έβαλε` ο Μίτσελ

“Το 30% της ψυχής του κόσμου να είχαμε εμείς, θα κερδίζαμε το παιχνίδι” είπε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας στην ουσία αιχμή ότι η ομάδα του είναι… άψυχη!

Οσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού

Για την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού:
“Έχουμε δείξει μια πολύ άσχημη εικόνα. Δεν σχολιάζω αν αξίζαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε αδυναμίες και σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν αξίζει αυτή η εικόνα. Η αντίπαλη ομάδα έκανε 3 σουτ και πέτυχε δύο γκολ. Το δεύτερο ήταν στην αντεπίθεση. Αυτό δείχνει πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”.

Για την αλλαγή του Φορτούνη:
“Τον Φορτούνη τον αντικατέστησα γιατί ήταν “νεκρός” από φυσική κατάσταση. Αν ασχοληθούμε με το ποιος μπαίνει ή βγαίνει ή αν μια αλλαγή επηρεάζει τόσο την ομάδα, κοιτάμε επιφανειακά το πρόβλημα και όχι σε βάθος”.

Για τις λύσεις που υπάρχουν:
“Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Λύσεις που έχουν να κάνουν με πρόσωπα ή τακτική. Σήμερα είχαμε κατοχή μπάλας, κόρνερ και πίεση στον αντίπαλο αλλά κανείς από τους επιθετικούς δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Μοιάζει απίστευτο. Αυτό είναι πρόβλημα που ξεπερνάει ότι ψάχνουμε λύσεις για αυτό που αντιμετωπίζουμε. Κερδίζουμε με 2-1 και τρώμε γκολ από κόντρα. Αυτό είναι απίστευτο”.

Για την αδυναμία της ομάδας στις αντεπιθέσεις:
“Πολλές φορές στις συνεντεύξεις Τύπου προσπαθώ να ξεφύγω αφού δεν θέλω να πω τα πράγματα όπως είναι. Είναι τρομερό που φάγαμε γκολ από αντεπίθεση. Στην φάση αυτή δεν είχαμε αμυντικό πίσω… Αυτό δεν έχει να κάνει με διάφορα θέματα. Η δουλειά μου είναι να οργανώνω την ομάδα αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Πιστεύετε πως δίνω οδηγία να μένει μόνος του επιθετικός όταν εκτελούμε κόρνερ;”

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:
“Ο κόσμος είναι περισσότερο αισιόδοξος σε σχέση με εμάς. Σήμερα έδειξε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Δεν σταμάτησαν 90 λεπτά να μας υποστηρίζουν. Το 30% της ψυχής του κόσμου να είχαμε εμείς, θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Πιστεύουμε πως κόντρα στην Μάλμε θα είμαστε καλά. Πρέπει να λάβουμε υπόψη τον αντίπαλο αλλά και πως θα είμαστε εμείς. Ο κόσμος θα είναι κοντά μας, δίχως να χρειάζεται εμείς να τον παρακινήσουμε. Ξέρουν καλά τι σημαίνει να είσαι μέλος του Ολυμπιακού. Μακάρι να το γνωρίζαμε κι εμείς και πρώτος εγώ…”.

Leave a Reply