Η Lady Gaga κυκλοφορεί τόπλες στη Νέα Υόρκη με μία πίτσα στο χέρι

0

lady-gaga-topless-pizza-1-700x581

Τώρα αυτή κάτι θέλει να πει και εμείς δεν το καταλαβαίνουμε ξανά. Με την περίπτωση της νιώθουμε σαν κάτι δήθεν κουλτουριάρικες παραστάσεις που θέλουν να περάσουν ένα τόσο βαθύ μήνυμα που κοντεύουμε να βουλιάξουμε για να το αντιληφθούμε. Οκ, Lady Gaga έχεις χτίσει μια περσόνα που κάνει αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Το να βγεις όμως τόπλες στη Νέα Υόρκη με μία πίτσα στο χέρι και να μοστράρεις το στήθος σου που ακριβώς αποσκοπεί;

Ναι, υποκλινόμαστε στο ταλέντο της και της βγάζουμε το καπέλο που έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει, αλλά αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Με μια από τις περούκες της στο κεφάλι, η Gaga κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη φορώντας μια μπεζ καπαρντίνα, ένα τζιν σορτσάκι και μαύρες γόβες. Το ζουμί βρισκόταν στα ανώτερα διαμερίσματα, αφού η καπαρντίνα ήταν ανοιχτή και φαινόταν το άσπρο της σουτιέν. Επειδή όμως η Gaga ένιωθε να πνίγεται, το έβγαλε και το σουτιέν μετά την επίσκεψη της σε πιτσαρία και με τα χέρια απλωμένα, το κουτί της πίτσας στο χέρι και το πρόσωπο γυρισμένο, έκανε την αποκάλυψη. Έβγαλε το στήθος της φόρα παρτίδα και οι παπαράτσι το απαθανάτισαν για τα καλά.

Τελευταία πάντως η Gaga έχει ξεφύγει από αυτό που έλεγε ότι είναι και έχει περάσει στην άλλη όχθη του ποταμού. Δεν διαφέρει σε τίποτα από το σούργελο τη Μάιλι Σάιρους και αυτό είναι μεγάλη προσβολή.

Leave a Reply