Εγώ φτιάχνω το στήθος μου και εσύ με παίζεις

0

eleni44

Σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή της Ελένης ξεκίνησε όπως πάντα με κέφι, χαρά και ένα σούπερ σέξι στενό φόρεμα που φορούσε η Ελένη και το οποίο αναδείκνυε τις αναλογίες της.

Όσο για το μπούστο, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και αυτό ήταν κάτι που μάλλον κατάλαβε η παρουσιάστρια και αποφάσισε να το σουλουπώσει καθώς “έβγαζε μάτι”.

Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία και ενώ έπαιζαν ένα βίντεο που σχολίαζαν η ίδια και η ομάδα της και ήταν full-scren,(άρα η Ελένη δε φαινόταν) η παρουσιάστρια είπε να βάλει το χεράκι της στο στήθος της για να διορθώσει την κατάσταση.

Αυτό το στιγμιότυπο, είδε από το κοντρόλ ο σκηνοθέτης της εκπομπής Σταυρός Ζερβάκης και μάλλον του άρεσε περισσότερο από τα ζωάκια που έπαιζαν στο βίντεο και επέλεξε να κάνει κοντινό στην Ελένη, που δεν το γνώριζε και συνέχιζε τη “δουλειά” της κανονικότατα. Όταν είδε στο μόνιτορ, ότι παίζει φόρα παρτίδα στους τηλεοπτικούς δέκτες γύρισε στον Ζερβάκη και του είπε: “Σταύρο μου ξεχνιέσαι. Εγώ φτιάχνω το στήθος μου και εσύ με παίζεις κανονικότατα. Με παίζεις εσύ, θα με παίξουν και οι άλλοι μια χαρά”.

Leave a Reply