Απτόητη η ΕΠΟ, ο τελικός στον ΟΤΕ – TV

0

ImageHandler (6)

Καμία πρόθεση να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις που θεωρούν άκυρο τον διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου δεν δείχνει η ΕΠΟ.
Παρότι το πρωί της Τετάρτης 20/5 η Forthnet δικαιώθηκε και από το Εφετείο Αθηνών, η Ομοσπονδία αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας ξεκαθάρισε ότι ο τελικός θα μεταδοθεί κανονικά από τον ΟΤΕ – TV όπως είναι προγραμματισμένο.

Η Forthnet από την πλευρά της, απαίτησε μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες από την ΕΠΟ. Η διάθεση της Ομοσπονδίας να αγνοήσει τα δικαστήρια δεν μοιάζει ακριβώς με νόμιμη ενέργεια. Ο μόνος τρόπος που έχει η Forthnet να μπλοκάρει τη μετάδοση του τελικού είναι κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα κάνει τέτοιο, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι επικοινωνιακά θα της γυρίσει μπούμερανγκ (ο κόσμος θέλει να δει τον τελικό και δεν τον ενδιαφέρει από ποιο κανάλι). Προς το παρόν πάντως, ο τελικός μεταδίδεται από τον ΟΤΕ – TV και περιμένουμε την αντίδραση – απάντηση της Forthnet. – See more at: http://www.sdna.gr/gr/paraskinia/media/arthro/38433/aptoiti-i-epo-o-telikos-ston-ote-tv/#sthash.ATPxZk7S.dpuf

Απάντηση