Απίστευτο: Έβγαλε βόλτα τις γυναίκες του με λουράκι… σαν σκυλάκια

0

659c27061917ac2f598fdf07299022ac_XL

Τον τρόπο να προκαλεί έχει βρει ο Αυστραλός Χιου Χέφνερ καθώς έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του προφίλ… γυναικά, ανάλογο του Χιου Χέφνερ αλλά και ένα δυνατό προφίλ στο Instagram με τουλάχιστον 76.000 ακολούθους.

Παρά το γεγονός ότι ποστάρει αναρίθμητες φωτογραφίες του από την χλιδάτη ζωή του που την διανθίζουν πολλές πολλές πολλές γυναίκες, μια πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει… σάλος.

Ειδικότερα, ο Τράβερς Μπεϊνόν γνωστός και ως Candyman, πόσταρε μια φωτογραφία μαζί με έναν άλλον άνδρα. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά ότι και οι δυο τους έχουν βγάλει τις γυναίκες τους έξω με… λουριά. Συγκεκριμένα οι νεαρές που περπατούν στα τέσσερα, φορούν τα μαγιό τους και οι δυο άνδρες της παρέας κρατούν τα κορδονάκια πλάτης του σουτιέν τους σαν λουράκι σκύλου.

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία αλλά και άλλες παρόμοιες που δείχνουν τα παιδιά του και την σύζυγό του  να ζουν στο ίδιο σπίτι με πολλές άλλες γυναίκες που φέρνει o Μπεϊνόν για να διασκεδάζει, έγινε απλά χαμός. Ετσι ο Candyman, σε μια προσπάθεια να… μαζέψει την κατάστασει και να καταλαγιάσει τα πνεύματα, πόσταρε μια κανονική οικογενειακή φωτογραφία, με τη γυναίκα και τα παιδιά του στη λεζάντα της οποίας έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάω περισσότερο από τα παιδιά μου και την οικογένειά μου».

Leave a Reply