Κούγιας : Η ερασιτεχνική της Παναχαϊκής αποτελείται από “υποκείμενα”

0

Screenshot 2015-05-21 10.49.18

Φωτιά ήταν η συνέντευξη τύπου του Αλ. Κούγια μετά το μάτς της Παναχαϊκής. Άστραψε και βρόντηξε αποκαλώντας υποκείμενα τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, κομπλεξικους που έχουν διαλύσει τα πάντα, εχουν μετατρεψει το γήπεδο σε ομάδα 3ης τοπικής κατηγορίας με ακαδημίες αρπαχτής.

Ο δήμαρχος Πατρέων τους εχει αγκαλιάσει για να έρθει η Παναχαική σε χέρια αποτυχημένων.

Σε αυτό το περιβάλλον εμείς με τη βοήθεια του υπέροχου ανθρώπου του δημάρχου Κορίνθου Αλ. Πνευματικού καταφέραμε να στηρίξουμε τα μωρά μας (τους παίκτες της Παναχαϊκής).

Θέλω να δώσω ενα μηνυμα προς όσους θέλουν να λυγίσουμε δε θα τα καταφέρουν. Ο δήμαρχος Πατρέων ειδοποίησε το λογιστή της ομάδας μας για να μας ειδοποιησουν οτι μας πετάνε όλα τα αντικείμενα από τα αποδυτήρια. Χυδαιά τέτοια συμπεριφορά δεν έχει αντιμετωπίσει άλλη ομάδα. Η ομαδα μας έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο στα παιχνίδια με Ηρακλη ΑΕΚ και Λαρισσα. Ειδικά στον Ηρακλή μας λήστεψαν το αποτέλεσμα.

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου συζητούν το πως θα μας διώξουν και από εδω και αυτό το κάνουν οι ίδιοι που μας έφεραν τα προβλήματα και στην Πάτρα. Εδωσαν απαντήσεις αυτοί που κάνουν κουμάντο στο δήμο. Ο δήμαρχος στο διάλλειμα ήρθε στο γήπεδο γιατί έχει αγωνία για την ομάδα. Διέκοπτε το ΔΣ και ερχόταν στο γήπεδο.

Θέλω να τιμήσω την Παναχαική και για αυτό παίζουμε σαν Παναχαική. Του χρόνου όταν οι άλλες ομάδες θα ψάχνουν για γυρολόγους εμεις με 5 προσθήκες σε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα θα είμαστε η πρώτη δύναμη.

Για το που θα είναι εκει που θα της δείξουν ότι την αγαπούν και θα τη χειροκροτούν.

Θέλω να στείλω ένα μηνυμα προς την παρέα του υποκειμένου του Θωμαϊδη στον Αλαφούζο και το Μελισσανίδη ότι έμενα δε με λύγισε η εγκληματική οργάνωση του 2011 με του εγκληματίες που μπαινόβγαιναν στις φυλακές ούτε η εγκληματική οργάνωση με τα κουστούμια που ελέγχουν το ποδόσφαιρο. Όποιος με πείραξε πήγε φυλακή γιατί δε βάζω να δέρνουν διαιτητές,ούτε να ληστεύω ούτε να κάνω λαθρεμπόριο.

Αυτά τα υποκείμενα που προσπαθούν να γλυτώσουν πίσω από την εγκληματική οργάνωση του 2015 με το Θωμαϊδη και στήνουν την εκπομπή της Δευτέρας για να μην έρθουν άνθρωποι που θέλουν να βάλουν λεφτά στο ποδόσφαιρο και να κλέβουν τα λεφτα του Champions League.

Μου έλεγαν στα γραφεία τους τι πρέπει να κάνω όμως εγώ δε θα αλλάξω συμπεριφορά. Και η ομάδα μου θα παίξει Superleague και στο τέλος αυτοί που με βρίζουν βάζοντας υποκείμενα και κακοποιούς να με βρίζουν μεσα από την εκπομπή τους. Βάζουν το Μπέο και τον Παπαδόπουλο να με βρίζουν.  Το μηνυμα είναι ένα. Βρήκαμε που θα παίζουμε , που θα μένουμε. Εκαναν με τη συμπεριφορά τους τα παιδιά μας να μη θέλουν να έρθουν να παίξουν στην πόλη τους. Δε θα εξαφανίσουμε το όνομα της Παναχαϊκής. Δείτε πόσες ομάδες καταστράφηκαν ακόμα και θριλικες ομαδες που πέρασαν εκατομμύρια ευρώ από αυτές. Εμείς ξεχρεώσαμε και οχι μονο αυτό αλλά εχουμε και μια ομάδα από παιδια που δεν είναι γυρολόγοι και μισθοφόροι και επιτέλους βρήκαμε και ανθρώπους να μας αγαπούν. Η σημερινή εμφάνιση και αυτα που λέω είναι αυτό που τους πρέπει προς αυτούς που μας πολεμουν από την Πάτρα και ο εισαγγελέας τους περιμένει γιατί εγώ δε θα ξαναμιλήσω.

Leave a Reply