Απίστευτη ιστορία γύρω από τον 5χρονο Στάθη που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

0

ImageHandler

Πατέρας και μητέρα τσακώνονται για την εν δυνάμει αποζημίωση, την ώρα που η μητέρα του άτυχου παιδιού δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από τον άδικο χαμό του 5χρονου Στάθη από την Κοζάνη τον οποίο πριν από περίπου τρεις μήνες κατασπάραξαν σκυλιά ροτβαιλερ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, ο «φερόμενος» ως πατέρας του δεν αναγνώριζε το παιδί ως δικό του.

Να σημειώσουμε ότι ο ομογενής πατέρας και η Ουκρανή μητέρα του άτυχου παιδιού παντρεύτηκαν, ενώ η γυναίκα κυοφορούσε τον Στάθη, ο οποίος προερχόταν από άλλον άνδρα, κάτι που, σύμφωνα με τη μητέρα, ο πατέρας το γνώριζε.

Έτσι, ο «φερόμενος» ως πατέρας δεν άντεχε το γεγονός και είχε κάνει αγωγή μη αναγνώρισης πατρότητας του τέκνου, ενώ είχε εξαφανιστεί και από τη ζωή τους.

Η μοίρα όμως τα έφερε αλλιώς και ο μικρός Στάθης έχασε τη ζωή του. Αφού λοιπόν ο πατέρας είχε καταθέσει αγωγή μη αναγνώρισης πατρότητας τέκνου, μετά το τραγικό συμβάν, πήγε και ακύρωσε την αίτηση.

Εκτός από όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του άτυχου παιδιού δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ.

Leave a Reply