1ο ENDURO RIDING στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

0

Η ΛΕΜΑΘ διοργανώνει το 1ο ENDURO RIDING στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:30 πμ. Πρόκειται για μια οργανωμένη βόλτα που θα απολαύσουν όσοι ασχολούνται με το enduro, αλλά και οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο. Πληροφορίες σχετικά με το event:
1. Διαδρομή
Πρόκειται για 75 χλμ από δασικά μονοπάτια, κοίτες ρεμάτων (ομαλές) και δασικούς χωματόδρομους. Σε δύσκολα σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν εναλλακτικά ευκολότερα περάσματα. Θα είναι χωρισμένη σε τέσσερα σκέλη και στο τέλος κάθε σκέλους (θα υπάρχει σχετική σήμανση) είναι δυνατή η επιστροφή στην εκκίνηση από δρόμο για όσους το επιθυμούν. Η σήμανση είναι enduro (κόκκινος κύκλος για ευθεία, πορεία αριστερά – δεξιά, Χ για λάθος πορεία και κορδέλα όπου η τοποθέτηση σημάτων δεν είναι δυνατή).
2. Ανεφοδιασμός
Στη μέση της διαδρομής (περίπου στο 32ο χλμ) βγαίνουμε από τη διαδρομή για 500μ ακολουθώντας τη σχετική σήμανση, ανεφοδιαζόμαστε στο τοπικό βενζινάδικο και επιστρέφουμε από τον ίδιο δρόμο.
3. Εκκίνηση – Χώρος στάθμευσης
Χώρος της εκκίνησης είναι ο φούρνος “ΚΑΤΑΒΑΤΗ” στο 64ο χλμ Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και βρίσκεται μέσα στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων (συντεταγμένες Ν37.925973, Ε23.136217). Χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων είναι το parking του My Market (συντεταγμένες Ν37925292, Ε23.133832) και θα είναι φυλασσόμενο καθ΄ όλη τη διάρκεια της βόλτας.
4. Πρόσβαση
Από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου βγαίνουμε στην έξοδο των Αγίων Θεοδώρων και κατόπιν
στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση προς Αγίους Θεοδώρους. Μετά από 2.5 χλμ περίπου συναντάμε την είσοδο της πόλης, όπου δεξιά μας βρίσκεται το My Market και 100μ πιο πέρα είναι η εκκίνηση.
5. Κόστος
Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ και συμπεριλαμβάνει αναμνηστικό μπλουζάκι και αυτοκόλλητο με αριθμό συμμετοχής.
6.Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρώνουμε τη σχετική φόρμα Συμμετοχής και τη στέλνουμε στοlemathmoto@hotmail.com. Όσοι αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μπορούν να στείλουν SMS με τα πλήρη στοιχεία τους, καθώς και νούμερo για το μπλουζάκι (M, S, L, XL) στο6908470022. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία τη μέρα του event, ενδεχομένως να μην παραλάβουν μπλουζάκι ή να το παραλάβουν αργότερα.

Σας περιμένουμε όλους για μια όμορφη enduroΚυριακή!!!!

Απάντηση