Η Ζωή συνεχίζει την οργάνωση της Πλεύσης…

0

pleusi-thumb-large

Την επέτειο τριών μηνών από την εναρκτήρια εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας επέλεξε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου για να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα του κόμματός της, το οποίο εισέρχεται σε φάση διεύρυνσης της βάσης του και οργανωτικής επέκτασης σε ολόκληρη τη χώρα. Από την Πλεύση Ελευθερίας απευθύνθηκε χθες πρόσκληση προς όσους το διάστημα αυτό έχουν συμπαραταχθεί με το κόμμα και έχουν δείξει με διάφορους τρόπους την συμπόρευσή τους αυτή να συμβάλουν στη συγκρότηση των θεματικών ομάδων και των τοπικών πυρήνων ανά την Ελλάδα. Προς τούτο, στην ιστοσελίδα του κόμματοςwww.plefsieleftherias.gr) έχει αναρτηθεί το Ηλεκτρονικό Φύλλο Πλεύσης, μία φόρμα που οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, τα ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την ειδίκευσή τους.

Σε ένα δεύτερο στάδιο, με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν και την επεξεργασία τους, θα συγκροτηθούν οι ομάδες και πυρήνες κατά θεματική και σε τοπικό επίπεδο. Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα συνεχισθούν και θα ενταθούν οι περιοδείες των στελεχών του κόμματος και προσωπικά της κ. Κωνσταντοπούλου σε όλη τη χώρα, με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες.

Αυτή η νέα φάση στην οποία εισέρχεται η Πλεύση Ελευθερίας αποτελεί για τα στελέχη του κόμματος την υλοποίηση της δέσμευσης για τη συγκρότηση ενός κόμματος – κινήματος, μέσα από την κοινωνία, με βασικό στόχο πάντοτε την απελευθέρωση από τα μνημονιακά δεσμά.

Στον απολογισμό που συνοδεύει το κάλεσμα για συμμετοχή στο επόμενο βήμα του κόμματος της κ. Κωνσταντοπούλου γίνεται αναφορά, μεταξύ άλλων, στην παρουσία της Πλεύσης Ελευθερίας και των εκπροσώπων της σε πάρα πολλά σημεία της χώρας, με εκδηλώσεις και παρεμβάσεις, αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης, επισημαίνεται η διοργάνωση κεντρικών εκδηλώσεων, καθώς και η ενεργός στήριξη σε κινήματα, πρόσωπα και πρωτοβουλίες πολιτών για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

πηγη

Leave a Reply