Υψηλή θερμοκρασία με τοπικές βροχοπτώσεις περιμένουμε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.

0

ImageHandler (2)

Θα εκδηλωθούν βροχές ή και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα κυλήσει με συννεφιά αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια

Άστατο καιρό στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και τα ορεινά των υπολοίπων περιοχών, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Σαρωνικό βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Άστατο καιρό με βροχές και πιθανόν καταιγίδες αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Leave a Reply