Χρυσοβελώνη: Καμία συγκατάθεση από ΑΝΕΛ σε επώδυνα μέτρα

0

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης «που είναι δυστυχώς πολλά και είναι αυτά που καθορίζουν το παρόν»

xrysobeloni

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να δώσουν καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέτρων» προειδοποίησε το Σάββατο, λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκτιμώντας πάντως ότι «θα επιτευχθεί έντιμη συμφωνία».

Μιλώντας στο Mega, η βουλευτής των ΑΝΕΛ επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης «που είναι δυστυχώς πολλά και είναι αυτά που καθορίζουν το παρόν».

«Οι μνημονιακές προηγούμενες συγκυβερνήσεις αποτελούν τους κύριους υπεύθυνους για την κοινωνική καταστροφή της χώρας αλλά και της ελληνικής οικονομίας. Με αφορμή τις λανθασμένες πολιτικές του παρελθόντος είναι εμφανής η στοχευμένη προσπάθεια από την πλευρά των δανειστών ώστε με διάφορα τεχνάσματα να καταφέρουν να πετύχουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας» σημείωσε.

Η κ. Χρυσοβελώνη αναγνώρισε παράλληλα ότι η η σημερινή κυβέρνηση κάνει μια σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση, ώστε να επιτευχθεί μια έντιμη συμφωνία, μια επωφελής λύση για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. «Και απ’ ό,τι διαφαίνεται αυτή η έντιμη συμφωνία θα επιτευχθεί και τα αποτελέσματά της θα δικαιώσουν τον ελληνικό λαό» εκτίμησε.

Πάντως, όπως σημείωσε «η πολυφωνία που εκφράζεται από διάφορες πλευρές για την επερχόμενη συμφωνία, δεν ωφελεί σε τίποτα την πορεία των διαπραγματεύσεων αντίθετα την επιβαρύνει και προκαλεί ανασφάλεια στον ελληνικό λαό σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/282018/hrusoveloni-kamia-sugatathesi-apo-anel-se-epoduna-metra/#ixzz3axP5O4cP
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Leave a Reply