Ξαναχτύπησε ο Τάκης Λούμπας και καρφώνει Αλέκο

0

Θέση στα πράγματα αρχίζει και παίρνει ο Τάκης Λούμπας με αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το τελευταίο διάστημα.  Υποψήφιος Δήμαρχος κάποτε και Γενικός Γραμματέας  του Αλέξανδρου Πνευματικού ο Τάκης Λούμπας σχολιάζει και κριτικάρει , αποκαλύπτει και καρφώνει δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για τους λόγους που ανοίγει θέματα, που δημόσια τοποθετείται, που δεν “μασά τα λόγια του”

Η νέα ανάρτηση μιλά για την παγκόσμια πρωτιά της Κορίνθου. Για την μοναδική πόλη στον κόσμο που έχει μετατρέψει το παραθαλάσσιο μέτωπό της σε πάρκινγκ!

Έχει άδικο ο Τάκης Λούμπας;

ΟΧΙ! Και το όχι είναι μεγαλύτερο από εκείνο του Μεταξά αν και… ο Τάκης Λούμπας έχει για την σημερινή διαμορφωθείσα κατάσταση ευθύνη!

Στο κείμενο του νίπτει βέβαια τας χείρας τους! «Κρίμα για την Κόρινθο, αλλά και για όλους εμάς…» αναφέρει.

 Μιλά για την ιδεατή εικόνα του μετώπου «από την πρώην Νομαρχία έως και τον Άγιο Νικόλαο, όλο αυτό το παραθαλάσσιο φιλέτο, δώρο του Θεού ,που θα το ζήλευαν πολλές πόλεις, αντί να είναι η όμορφη βιτρίνα της πόλης με μαρίνα σκαφών αναψυχής, παραθαλάσσια καφέ, μεζεδοπωλεία κ.λ.π. αισθητικές αναπλάσεις και παρεμβάσεις, που θα της έδιναν έναν αέρα όμορφης κοσμοπολίτικης πόλης με υψηλή αισθητική υπόσταση, ταυτότητα και χαρακτήρα»

ενστερνίζεται στα σχόλια απόψεις μετατροπής ανάλογων μετώπων όπως στην Αγία Παρασκευή

αναρωτιέται «ΠΟΙΟΣ να τα κάνει εδώ;»  όντας μη ενημερωμένος προφανώς για την παραχώρηση των μπαζωμάτων που ολοκληρώνει η νέα δημοτική αρχή σε λίγο καιρό (θέμα που δεν είχε τολμήσει μετά το Θωμά Θωμαίδη ουδείς να αγγίξει)

και καρφώνει τον πρώην Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό καταλογίζοντας του «ώτα κλειστά» και όχι μόνο.  «Από το 2004 τα λέω σε tv και τα ΕΧΩ γράψει δεκάδες φορές στις εφημερίδες και στα δημοτικά συμβούλια αυτά έλεγα συνέχεια, αλλά ποιος άκουγε. Τον Πνευματικό τον πολιορκούσα καθημερινά για το παραλιακό μέτωπο, αλλά δεν άκουγε τίποτα. Δεν το είχε καθόλου το θέμα. Είχε άλλες προτεραιότητες. Να ξέρεις στον Δήμο το κουμάντο το κάνει ένας και μοναδικός,ο εκάστοτε Δημαρχος. Τέλος. Αν δεν θέλει δεν γίνεται τίποτα όσα και μα του λένε οι άλλοι.»

 

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι εάν ο Τάκης Λούμπας επιστρέφει στα κοινά. Ο ίδιος είχε επιλέξει για πολύ μεγάλο διάστημα να σιωπά ενώ ακόμα και ως Γενικός Γραμματέας του δήμου διατηρούσε χαμηλό προφίλ χωρίς να παρεμβαίνει, πολλοί μάλιστα αναρωτιούνται και εάν άφησε κάποιου είδους έργο στη θέση αυτή πέραν βεβαίως της πολιτικής συμφωνίας που είχε γίνει με τον τότε Δήμαρχο.  Το βέβαιο είναι πως εαν οι παρεμβάσεις συνεχιστούν δεν θα είναι διόλου τυχαίες όπως δεν είναι τυχαίες και αυτές οι πρώτες, για όσους γνωρίζουν καλά τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Τάκη Λούμπα:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! Η Κόρινθος είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο που ΟΛΟ το κεντρικό της παραθαλάσσιο μέτωπο, έχει μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων!!! Δηλαδή από την πρώην Νομαρχία έως και τον Άγιο Νικόλαο, όλο αυτό το παραθαλάσσιο φιλέτο, δώρο του Θεού ,που θα το ζήλευαν πολλές πόλεις, αντί να είναι η όμορφη βιτρίνα της πόλης με μαρίνα σκαφών αναψυχής,παραθαλάσσια καφέ,μεζεδοπωλεία κ.λ.π. αισθητικές αναπλασεις και παρεμβάσεις, που θα της έδιναν έναν αέρα όμορφης κοσμοπολίτικης πολης με υψηλή αισθητική υπόσταση,ταυτότητα και χαρακτήρα, διστυχώς είναι ένα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!! Κρίμα για την Κόρινθο,αλλά και για όλους εμάς…

Leave a Reply