Home Επικαιρότητα “Βούλιαξε” το επιμελητήριο στην κοπή της πίτας

“Βούλιαξε” το επιμελητήριο στην κοπή της πίτας

0

Κάτι από προεκλογική περίοδο θύμιζε το επιμελητήριο με τα μέλη του να δίνουν βροντερό παρόν στην κοπή της πίτας.

Μια σεμνή τελετή με το βλέμα στο αύριο του επιχειρήν, παρουσία του Υπουργού Χρ. Δήμα, του Περιφερειάρχη Δημ. Πτχωού, πλήθος προσωπικοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εκπροσώπους των κομμάτων η διοίκηση του επιμελητηρίου μας προσέφερε μια ευκαιρία να συζητήσουμε τα θέματα της οικονομίας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων κ. Βουτσινάς αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στον πρόεδρο κ. Λουζιώτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του κάνει την τιμή να είναι στο πλευρό του ως οικονομικος επόπτης με ευθύνη απέναντι στα μέλη και στην πολιτεία, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του προς όλους τους επαγγελματίες.

Από την μερία του ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργος Καββαθάς αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες τους οποίους και κάλεσε να στηρίξουν τα επιμελητήρια στους αγώνες που δίνουν για την μικρομεσαία επιχείρηση.

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version