Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες]

0

tzixant

Οι τζιχαντιστές στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το δόγμα του σοκ σε όλον τον κόσμο ξεπερνούν τα όρια της πιο αρρωστημένης φαντασίας.

Έδωσαν σε μητέρα να φάει κομμάτια του γιου της, τον οποίον είχαν απαγάγει. Πρόκειται για το δράμα μίας μητέρας που έφτασε στη Μοσούλη αναζητώντας το χαμένο της γιο, ο οποίος είχε απαχθεί από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπως μεταδίδουν οι βρετανικές εφημερίδες.

Ο Γιασίρ Αμπντουλάχ, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Ιράκ για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, έκανε την αποκρουστική αποκάλυψη σε βρετανική εφημερίδα.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αμπντουλάχ, μια ηλικιωμένη γυναίκα, ο γιος της οποίας είχε απαχθεί από τους ισλαμοφασίστες και κρατούνταν αιχμάλωτος στη Μοσούλη, ταξίδεψε στα αρχηγεία του Ισλαμικού Κράτους και ζήτησε να δει το παιδί της.

«Οι τζιχαντιστές, προφασιζόμενοι ότι είχε κάνει μεγάλο ταξίδι και ήταν κουρασμένη, της ζήτησαν να καθίσει, να πιει και να φάει και στη συνέχεια θα την πήγαιναν στον γιο της», αναφέρει ο Αμπντουλάχ. «Στη συνέχεια της έφεραν ένα φλιτζάνι τσάι και ένα πιάτο με κρέας, ρύζι και σούπα. Δεν της είπαν τίποτα μέχρι να τελειώσει το φαγητό της. Όταν το έκανε αυτό και ζήτησε να την πάνε στο παιδί της, τότε της είπαν χαρακτηριστικά γελώντας: “μόλις τον έφαγες”».

Δείτε φωτογραφίες του Γιασίρ Αμπντουλάχ από τις μάχες του ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή: Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/194218/tzihantistes-taisan-se-mitera-mageiremeno-ton-gio-tis-eikones#ixzz3TKaHQbuF

Απάντηση