Ο Μάκης Βορίδης απαντάει στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τις συμβάσεις στην Υγεία

0

boridisΗ σύμβαση δεν είναι με καμία γερμανική εταιρεία. Είναι με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και αφορά την παροχή τεχνικής βοήθειας ύψους 10 εκατ. ευρώ” αναφέρει ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στα parapolitika.gr απαντώντας στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τους ισχυρισμούς του περί συμβάσεων σκανδάλο με γερμανική εταιρεία ύψους 10 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός Υγείας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι κάτι σαν τον ΟΗΕ στον χώρο της Υγείας.

Τα χρήματα προέρχονται από το ΕΣΠΑ και είναι αποκλειστικά και μόνο για τεχνική βοήθεια ενώ μέχρι σήμερα έχουν πληρωθεί μόνο 2 εκατ. ευρώ” λέει ο Μάκης Βορίδης και συνεχίζει “Η σύμβαση που έχει περάσει από τη Βουλή περιγράφει αναλυτικά το έργο”.

Την παρακολούθηση του συγκεκριμένου έργου την έχει αναλάβει ειδική επιτροπή η οποία επιτηρεί την εξέλιξη του έργου και ακολούθως εγκρίνει την εκταμίευση των ποσών.

Απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Κουρουπλή αναφέρει ότι αν θεωρεί σκανδαλώδη τη σύμβαση μπορεί να κάνει κάτι πολύ απλό, να την καταγγείλει και να συγκρουστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτό όμως που δεν μπορεί να κάνει είναι να λασπώνει συνειδήσεις.

http://www.parapolitika.gr/Contents%2fItem%2fDisplay%2f147777

Απάντηση