Τζήμερος:Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι γρονθοκόπησα κάποια κυρία του Κ.Κ.Ε.

0

Διαψεύδει ότι γρονθοκόπησε την Περιφερειακή Σύμβουλο και στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού ο Θάνος Τζήμερος.

Μάλιστα υποστηρίζει  ότι «συνέβη ακριβώς το αντίθετο». Ζητά το βίντεο από την εταιρεία που βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ. Τζήμερος υποστήριξε ότι «όταν έφθασα στον χώρο, όπου γίνονται οι συνεδριάσεις, υπήρχαν εκτός του χώρου αφίσες του ΠΑΜΕ, ο δημόσιος χώρος είναι χώρος όλων μας. Το είχα ξανακάνει, είχα κατεβάσει ξανά αφίσες, όπως είναι πολιτική άποψη οι αφίσες για τις κινητοποιήσεις, έτσι είναι άποψη και οι καθαροί δημόσιοι χώροι για μένα. Το έκανα πάντα, προσπαθούσα να κατεβάσω και να καθαρίσω τον χώρο. Ξεκόλλησα αφίσες και μετά από 20 λεπτά ένας τραμπούκος του ΠΑΜΕ ήρθε στη θέση μου, με έβριζε και μου τις πετούσε στα μούτρα. Ο πρόεδρος το έβλεπε και δεν έκανε τίποτα. Εν συνεχεία ήρθε μία ομάδα του ΚΚΕ με έβριζε, με απειλούσε, ήταν και η κ. Μπαλού ανάμεσα τους».

«Να σας θυμίσω ότι πρόσφατα ο κ. Μανουσογιαννάκης μου είχε επιτεθεί πιάνοντας με από τον λαιμό σε ανάλογο περιστατικό», συμπλήρωσε ο κ. Τζήμερος και υπογράμμισε: «Είναι πολύ επικίνδυνο σε αυτή τη σοβιετικοποιημένη χώρα να είναι κάποιος εχθρός του ΚΚΕ. Είναι και τραμπούκοι και συκοφάντες».

Τα δύο πάντως βίντεο που κυκλοφορούν δείχνουν σκίσμο αφισών από τον κ. Τζήμερο και βίαιη απομάκρυνσή του από την αίθουσα όχι από όργανα της τάξης αλλά μάλλον από περιφερειακούς συμβούλους…

Αυτό που τιτλοφορείται ” Ο Τζήμερος χτυπά την Αλεξάνδρα Μπάλου του ΚΚΕ δείχνουν μια γυναίκα να μιλά εντονα για τις αφίσες και το Τζήμερο να συνεχίζει το σκίσιμο.

Το βίντεο που δείχνει την απομάκρυνση:

Οι δηλώσεις του κ. Τζήμερου στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελατου:

 

 

Απάντηση