Μπαλού: Με χτύπησε ο Τζήμερος, το είδαν όλοι

0

Στο περιστατικό βιαιοπραγίας, το οποίο διαδραματίστηκε κατά τη συνεδρίαση, την Πέμπτη, του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Μπαλού, κάνοντας λόγο για “δειλία” από πλευράς Θάνου Τζήμερου.

“Είναι δειλία να μην παραδέχεται ότι με χτύπησε, το είδαμε όλοι» τόνισε η περιεφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η κα. Μπαλού χαρακτήρισε τον κ. Τζήμερο «υστερικό φασιστοειδές» και υποστήριξε ότι την «χτύπησε και μια και δύο φορές».

Ο κ. Τζήμερος «έσκισε για άλλη μια φορά, όπως κάνει πάντα, τις ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις, διότι στην ουσία είναι εχθρός κάθε λαϊκού αγώνα των εργαζομένων» είπε η κ. Μπαλού και πρόσθεσε «εμείς υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να κολλάμε αυτές τις αφίσες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να μιλάμε για την απεργία που έχουμε στις 17 του μήνα. Στην παρέμβασή μας γιατί σκίζει τις αφίσες, έσπρωξε τον συνάδελφο και χτύπησε εμένα και μια και δύο φορές. Το περιφερειακό συμβούλιο απέβαλε γι’ αυτή του την συμπεριφορά τον κ. Τζήμερο».

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του κ. Τζήμερου ότι δεν έγιναν έτσι τα γεγονότα και ότι υπάρχει βίντεο, η κα. Μπαλού είπε ότι κάνει την καταγγελία επώνυμα και ξεκάθαρα και δεν έχει να αποδείξει κάτι περισσότερο.

πηγη

Απάντηση