Τρόμος στη Λάρισα! Κατέβηκε από το ΚΤΕΛ και έβγαλε πιστόλι: “Θα σας καθαρίσω και τους δύο!”

0

ktel-yperastiko-larissas_534_355

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα.

Ηλικιωμένος άνδρας, 89 ετών βγαίνοντας από λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας απείλησε αναίτια με περίστροφο τον οδηγό του οχήματος και έναν επιβάτη.

Συγκεκριμένα, το λεωφορείο που ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής από την πρωτεύουσα, έφτασε λίγο μετά τις 9 στη Λάρισα. Κάπου εκεί  ο ηλικιωμένος ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει  προκειμένου να κάνει την προσωπική του ανάγκη. Ο οδηγός σταμάτησε και ο ηλικιωμένος,  με την βοήθεια ενός συνεπιβάτη κατέβηκαν από το λεωφορείο για τον προαναφερόμενο σκοπό. Προς έκπληξη όμως του οδηγού και του άλλου επιβάτη, που βοήθησε τον ηλικιωμένο, ο τελευταίος   άρχισε να κινείται πεζός προς την Λάρισα.

Τότε ο οδηγός, που μίλησε στο kozan.gr, κατέβηκε για να τον ρωτήσει που πηγαίνει και εκείνος έβγαλε ένα όπλο και το έστρεψε προς το μέρος τους λέγοντας: «Αφήστε με! Θα σας “καθαρίσω” και τους δύο!».

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν χωρίς ευτυχώς το περιστατικό να πάρει αρνητική τροπή.

O δράστης φέρεται να είναι συνταξιούχους αστυνομικός και κάτοικος Κοζάνης. Το συγκεκριμένο συμβάν, μαζί με τις καταθέσεις στην Ασφάλεια που ακολούθησαν είχε ως αποτέλεσμα  να καθυστερήσει το δρομολόγιο περίπου 4 ώρες.

Το περίστροφο, καθώς και έξι φυσίγγια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν.

Πηγή: kozan, onlarissa

Leave a Reply