Τρίπολη: 72 συλλήψεις από την αστυνομία

0

ImageHandler

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε περισσότερα από χίλια άτομα – Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, στην Αργολίδα και την Κορινθία, καθώς και πολλά προϊόντα παραεμπορίου στην Αργολίδα

Συνολικά εβδομήντα δύο άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου, που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε περισσότερα από χίλια άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τετρακόσιες είκοσι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, δύο παραβάσεις για στέρηση αδείας εργασίας και δεκαοκτώ παραβάσεις, για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου.

Επίσης, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, στην Αργολίδα και την Κορινθία, καθώς και πολλά προϊόντα παραεμπορίου στην Αργολίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς, ενώ επισημαίνεται από τις αστυνομικές αρχές ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Leave a Reply