Τραγωδία στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ στην Πάτρα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε πλοίο

0

ImageHandler (14)

Όλα έγιναν όταν οι ναυτικοί άνοιξαν το αμπάρι του πλοίου COSMAS V (με σημαία Παναμά) το οποίο μετέφερε λιθάνθρακα από το λιμάνι της Νότιας Αφρικής, προκλήθηκε έκρηξη και υπήρξαν και αναθυμιάσεις – Ενας αλλοδαπός πέθανε επί τόπου, ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι δύο τραυματίστηκαν μεν αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους

Ενα νεκρός, ένας πολύ σοβαρά τραυματίας και ένας ελαφρά είναι το αποτέλεσμα του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη σήμερα το πρωί σε πλοίο αγκυροβολημένο έξω από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ στο Δρέπανο.

Το όνομα του νεκρού είναι Φράνκο Βαλερί και ήταν 45 χρόνων ισπανικής καταγωγής, ενώ το όνομα του βαριά τραυματία είναι Βανέε Βιτάλι 33 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, όλα έγιναν όταν οι ναυτικοί άνοιξαν το αμπάρι του πλοίου COSMAS V (με σημαία Παναμά) το οποίο μετέφερε λιθάνθρακα από το λιμάνι της Νότιας Αφρικής, προκλήθηκε έκρηξη και υπήρξαν και αναθυμιάσεις. Ενας αλλοδαπός πέθανε επί τόπου, ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι δύο τραυματίστηκαν μεν αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Play Button

Η σορός του νεκρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπως και οι δύο ελαφρά τραυματίες, ενώ ο σοβαρά τραυματισμένος, ο οποίος έχει εισπνεύσει δηλητηριώδη αέρια και δίνει μάχη για τη ζωή του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια της τραγωδίας.

Leave a Reply