Τη Δευτέρα η ειδική εκλογική αποζημίωση σε 31.235 δικαιούχους

0

ImageHandler (15)

Πρόκειται για τους διοριζόμενους επόπτες, εφόρους, αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και τους επιμελητές, οι οποίοι συμμετείχαν στη εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου

Την κατάσταση με τα ονόματα των 31.235 δικαιούχων της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης απέστειλε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Πρόκειται για τους διοριζόμενους επόπτες, εφόρους, αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και τους επιμελητές, οι οποίοι συμμετείχαν στη εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου.

Η ημερήσια αποζημίωση ανέρχεται σε 115 ευρώ (μεικτά) για τους εφόρους, 90 για τους εκλογικούς αντιπροσώπους και 50 για τους διερμηνείς (για τους μειονότητες).

Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων τη Δευτέρα, 2 Μαρτίου.

Από την επεξεργασία των στοιχείων προέκυψε ότι 1.689 δικαιούχοι δεν είχαν υποβάλει αίτηση ΙΒΑΝ κατά την εκτέλεση ροής πληρωμής.

Σημειώνεται πως για την πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση από τον κάθε δικαιούχο τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) μέσω της διαδικτυακής διεύθυνσης της ΓΓΠΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές, οι αποζημιώσεις είχαν δοθεί έπειτα από έξι μήνες, περίπου, ενώ τη φορά αυτή θα δοθούν πολύ γρηγορότερα.

Απάντηση