Το ντερμπυ μεσα απο τα ματια του Αεκτζη φιλαθλου…του Σακη Κακαζανη

0

ΑΕΚ νεα φανελλα

Είμαι 45 χρονών, πήρα πρωταθλήματα και κύπελλα με… ΜΠΑΛΑΡΑ, έζησα φοβερές ευρωπαϊκές στιγμές (με Ρεάλ -δις-, Μίλαν, και άλλες…) πήγα στη γ’ εθνική, έφαγα τα… σκατά, γύρισα, και νομίζω ότι είμαι πίσω στο …1996!!!!

Κουράστηκα. Τα ίδια και τα ίδια. 20 ΧΡΟΝΙΑ τώρα. Τι Ξάνθη, τι οσφπ. Ο… Κύζας να είναι καλά! Ο Δημητρόπουλος. Ο Παπαχίντζιος. Ο Ζαχαριάδης. Ο Τεβεκέλης. Ο Μηντιούρης. Ο Παπαπέτρου. Ο Βέλλιος. Ο Κασναφέρης. Ο Κουκουλάκης. Ο Καλύβας. Ο Γιάχος. Ο Σπάθας. Και πολλοι ακόμη … που δεν γράφω αν και τους θυμάμαι… Να είναι καλά. Εμείς όμως δεν είμαστε καλά. Μας έχουνε γ@μήσει τόσα χρόνια.

Και να σου πω και κάτι, ρε φίλε? Και η… Μπαρτσελόνα να έρθει να παίξει, είκοσι (20) ΧΡΟΝΙΑ στην Ελλάδα, …ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν θα πάρει !!!! ΚΑΙ με τον Μουρίνιο προπονητή! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ!!!!!!

Οι άλλοι, έχουν πιει ότι είχε και δεν είχε το Noor-1, έχουν… ξύσει και τον πάτο και τρώνε και τα… γρέζια, και πανηγυρίζουν για την τεσσάρα του… Κύζα. Και του κάθε Κύζα.

Ο δικός μας τι κάνει? Που είναι? Τι περιμένει? Τις εκλογές στην ΕΠΟ το 2016? Δεν θίχτηκε ο εγωϊσμός του με τα “σημερινά”? Δηλαδή άλλα είκοσι (20) χρόνια, θα καθόμαστε να μας γαμάνε? Μας πήραν πρωτάθλημα με χαρτιά, κύπελλα με χέρια, γήπεδο μέσα σε ΜΙΑ νύχτα, κι αυτός κάθεται και τους κοιτάει…???

Τρέχαμε στα βουνά και στις κακοπετριες, με όλες τις κωλοπετεινίτσες τους ξεπεσμενους συλλογους και τα τοπικα αναβαθμισμενα σωματεια για να φτάσουμε στην σουπερ λιγκ, και να είμαστε στο… ίδιο έργο θεατές!

Δεν πάει άλλο “τίγρη”. Είναι πολλά τα χρόνια. Και μαζεύτηκαν πολλά. Στηρίξαμε όσο δεν πάει. Την άλλη Κυριακή θα έχεις 4-5 χιλιάδες κόσμο, ισως και λιγοτερο, και θα ξέρεις το λόγο. ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ !!! Κάνε κάτι… Ως εδώ! 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει χορτάσει πίκρες, δέχτηκε να βολοδέρνει για 2 χρόνια στα χωράφια της Β” και της Γ” Εθνικής, δεν μπορεί, όταν του λες στη γιορτή το καλοκαίρι στα Σπάτα… “θα είμαστε ανταγωνιστικοί” και να τον κερνάς νέες πίκρες και ήττες με κάτω τα χέρια σε Τούμπα και Καραϊσκάκη! Να ανεχόμαστε διαιτησίες σαν του Κύζα, εδώ και …χρόνια! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρέπει να τα ζυγίσει όλα αυτά. Επιστρέψαμε. Για να διασυρόμαστε???

Αφουγκραστείτε λίγο, τον κόσμο της ΑΕΚ…
ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΟΛΛΑ…. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΛΥ !!!!!!

ο αγανακτισμενος Αεκτζης

Σακης Κακαζανης

Leave a Reply