Το «Metal Gear Solid» μεταφέρεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη!

0

metalgearsolid-gni290

Μία φήμη που κυκλοφορεί την τελευταία δεκαετία επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Η Sony μετά την απόκτηση των κινηματογραφικών δικαιωμάτων του «Robotech» αποφάσισε να προχωρήσει και με την κινηματογραφική μεταφορά του πασίγνωστου videogame, «Metal Gear Solid».

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony ανέθεσε το σενάριο στον ανερχόμενο Βρετανό, Jay Basu, ο οποίος έχει αναλάβει και ορισμένα remakes με τα κλασσικά τέρατα της Universal (Mummy, Frankenstein).

Το πρώτο «Metal Gear Solid» κυκλοφόρησε το 1998, με πρωταγωνιστή τον Solid Snake, έναν ειδικά εκπαιδευμένο στρατιώτη, ο οποίος διεισδύει στην μυστική βάση με την κωδική ονομασία Shadow Moses, για να σταματήσει μία ομάδα τρομοκρατών, από το να εκτοξεύσουν πυρηνικές κεφαλές από το ρομπότ, Metal Gear REX.

Μετά το πρώτο videogame, η εταιρία έβγαλε αρκέτες σειρές, μερικά από τα οποία διαδραματίζονται σε διαφορετικές εποχές. Ορισμένα στο παρελθόν και άλλα στο μέλλον.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποιο θα βασίζεται η ταινία, αν και ελπίζουμε για το original, αλλά ο σκηνοθέτης του «Kings of Summer», Jordan Vogt-Roberts θα αναλάβει να σκηνοθετήσει αυτό το δύσκολο έργο…

Leave a Reply