Δεν βλέπω λύση στο ελληνικό ζήτημα πριν το Πάσχα

0

ImageHandler (29)

Αναμένεται τώρα μέσα στις επόμενες ημέρες Euro Working Group ίσως ακόμα και Eurogroup- Αντιφατική δήλωση από Τουσκ: Δεν βλέπω λύση στο ελληνικό ζήτημα πριν το Πάσχα, πιο πιθανό είναι ένα deal να έρθει προς το τέλος Απριλίου

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group με τους θεσμούς, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα επιστρέφει πλέον στην Αθήνα.

Κατόπιν τούτου η ελληνική πλευρά αναμένει ότι θα υπάρξει αύριο ή μέσα στην εβδομάδα Euro Working Group ίσως ακόμα και Eurogroup προκειμένου να υπάρξει συμφωνία που θα ανοίξει και την κάνουλα χρηματοδότησης της χώρας.

Ωστόσο νωρίτερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ έκανε μία αντιφατική δήλωση τονίζοντας ότι δεν βλέπει πιθανό να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα πριν το Πάσχα. Αντίθετα είπε ότι πιο πιθανό είναι ένα deal να έρθει προς το τέλος Απριλίου. Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τουσκ έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, κατά την οποία συναντήθηκε με τον Μαριάνο Ραχόι.

Leave a Reply