Το ξέσπασμα Καμπα. Αυτοί οι γιατροί λείπουν απο το Νοσοκομείο και οι άρχοντες πίνουν καφέ

0

Απο post το εκτελώντας χρέη διευθυντή στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

image

1) Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται. Αναμένεται  νέα 6 μήνη παράταση επικουρικού προσωπικού των Νοσοκομείων.  Η σύμβαση του νυν υπηρετούντος επικουρικού προσωπικού λήγει 30/9/16. Ήδη  άνθρωποι 35 και άνω ετών, κυρίως παντρεμένοι με παιδιά,  βρίσκονται στην 3η παράταση. Δηλαδή επί 2 σχεδόν έτη λένε καθημερινά αύριο φεύγω, από αύριο είμαι στην ανεργία. Άντε τώρα να συνεχίσεις να παραμένεις σ’ αυτή τη χώρα. Και μετά ψάχνουμε να βρούμε που πήγαν οι γιατροί και άδειασαν τα Νοσοκομεία της Χώρας.
2) Η  έμμεση ανακοίνωση της παράτασης του επικουρικού προσωπικού μέχρι 30/3/2017 έγινε με την  μαζική διαμαρτυρία των κατοίκων και φορέων της περιοχής στα γραφεία της ΔΥΠΕ Κρήτης στο Ηράκλειο. Εδώ στην Κορινθία είμαστε σχεδόν 1 χρόνο με ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, κλειστή ΜΕΘ  4 και πλέον μήνες  και κάθε μήνα εφημερεύουμε με : 23 μέρες χωρίς παιδίατρο , 15 μέρες χωρίς ουρολόγο, 8 μέρες χωρίς ορθοπεδικό και από χτες 6 μέρες το μήνα χωρίς Γυναικολόγο κλπ, και ουδείς έχει ενοχληθεί. Εμένα προσωπικά που αναπληρώ τον Διοικητή του Νοσοκομείου από το Δεκέμβριο του 2015 , δηλαδή εδώ και 6 ολόκληρους μήνες, ΔΕΝ ΜΕ πήρε τηλέφωνο ΟΥΔΕΙΣ από τους τοπικούς άρχοντες-Δημάρχους-κοινοτάρχες,  σωματεία κλπ, έστω να μας συμπαρασταθούν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ.
Μην στενοχωριέστε οι καφετέριες από τις 10 το πρωί μέχρι 2 τα ξημερώματα φίσκα στο κόσμο.  Που καιρός για χάσιμο. Θερμά συγχαρητήρια

Απάντηση