Είχε ερωτικές σχέσεις με τον δολοφόνο της η Αγραφιώτου;

0

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εστιάζουν στο ενδεχόμενο να υπάρχει πρόσωπο-σκιά από το παρελθόν, με το οποίο η 69χρονη συνταξιούχος είχε σχέσεις, χωρίς να το γνωρίζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Είτε τα κίνητρα του βάρβαρου εγκλήματος ήταν σεξουαλικά είτε όχι, η αγριότητα με την οποία χτυπήθηκε και δολοφονήθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου δείχνει απύθμενο -ερωτικό (;)- μίσος για το θύμα, που δύσκολα θα μπορούσε να εκδηλωθεί από κάποιον εντελώς άγνωστό της. Από τις καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί δεν προκύπτει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο η 69χρονη είχε οικονομικές διαφορές, όμως οι αστυνομικοί «σκανάρουν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σε βάθος πενταετίας πλέον ή και πιο πίσω, προσπαθώντας να εντοπίσουν συναλλαγές της, που ίσως κρύβουν το κίνητρο για την άγρια δολοφονίας της.

Παρότι οι εκτιμήσεις οδηγούν τις Αρχές σε εμπλοκή γνωστού της προσώπου, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι ένας άγνωστος μανιακός που είχε δράσει σε βάθος χρόνου στο παρελθόν. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, «ξεσκονίζουν» τους φακέλους ατόμων που έχουν συλληφθεί, καταδικαστεί και αποφυλακιστεί για βιασμούς, απόπειρες βιασμών και ειδεχθείς ανθρωποκτονίες, όχι μόνο στην περιοχή του Αμαρουσίου, αλλά και ευρύτερα στα βόρεια προάστια.

Πάντως, αν και οι έρευνες στέκονται και στην παραμικρή λεπτομέρεια, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών φαίνεται πως πέφτουν διαρκώς σε «τοίχους», οι οποίοι διατηρούν το σκοτάδι γύρω από την υπόθεση-θρίλερ. Αγκάθι αποτελεί το γεγονός ότι μόνο «ορφανά» αποτυπώματα υπάρχουν στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της Αγραφιώτου, και στο τρίτο υπόγειο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας, 34 ημέρες μετά την εξαφάνισή της από το Νέο Ηράκλειο, ενώ όλα τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος φέρεται ότι είναι «καθαρά» παό αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Ελάχιστα στοιχεία προέκυψαν και από την άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου της 69χρονης. Από τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα και κυρίως τις κρίσιμες ώρες πριν δολοφονηθεί, ύποπτο χαρακτηρίστηκε ένα τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τη Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποδείχθηκε πως έγινε από στενό φιλικό της πρόσωπο που βρισκόταν σε ταξίδι. Τα υπόλοιπα πρόσωπα που επικοινώνησαν με την Αγραφιώτου έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά κανένα δεν θεωρείται ύποπτο, τουλάχιστον προς το παρόν.

πηγή: Espresso

Leave a Reply