Το καλύτερο είδος αλκοόλ για κάθε περίσταση

0

Έχεις φτάσει πλέον σε αυτή την ηλικία που όχι μόνο πίνεις αλκοόλ, αλλά έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες νιώθεις άσχημα να εμφανιστείς με άδεια χέρια. Και φυσικά, το να γεμίσεις τα χέρια σου με ένα μπουκάλι αλκοόλ είναι μια σωστή λύση.

Υπάρχουν, όμως, τόσες πολλές επιλογές που καμιά φορά είναι δύσκολο να επιλέξεις τι να αγοράσεις. Για αυτό παρακάτω θα συνδυάσουμε τα είδη ποτών με τις περιστάσεις που ταιριάζουν καλύτερα. Το μόνο που θα πρέπει εσύ να κάνεις ύστερα είναι να βρεις μια καλή κάβα που να εμπιστεύεσαι στην περιοχή σου ή στο ίντερνετ, όπως είναι η Cava Canava και να αγοράσεις το κατάλληλο μπουκάλι.

Φιλική μάζωξη

Εδώ εννοείται ότι θα αγοράσεις αυτό που ξέρεις ότι αρέσει στους περισσότερους. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές επιλογές που δύσκολα θα δυσαρεστήσουν την παρέα. Η ρετσίνα, το οινόμελο ή το ρακόμελο, το τσίπουρο και η βότκα είναι συνήθως ποτά που πίνουν όλες οι παρέες τόσο νέων όσο και μεγαλύτερων παιδιών.

Επίσκεψη σε συνάδελφο ή αφεντικό

Αν τα άτομα στην δουλειά σου δεν εντάσσονται στους φίλους σου, τότε έχω να προτείνω ένα άλλο είδος ποτού. Τι θα έλεγες για ένα premium aged ρούμι; Στο Wine Outlet θα βρεις πολλές προτάσεις. Με ένα τέτοιο ποτό δίνεις την εντύπωση ενός ανθρώπου που ξέρει από ποτά και μπορείτε να σπάσετε τον πάγο, αρχίζοντας την βραδιά σας με πρώτο θέμα συζήτησης την σημασία της παλαίωσης των ποτών.

Ρομαντικό Δείπνο

Από ένα ρομαντικό δείπνο δεν μπορεί να απουσιάζει το κρασί. Και όταν λέμε κρασί, εννοούμε το κόκκινο της φωτιάς και του πάθους. Και για να ταιριάζει με την τρυφερότητα της στιγμής, μια γλυκιά ποικιλία θα ήταν η πιο σωστή επιλογή.

Για τους γονείς σου

Είναι σημαντικό να λέμε και να δείχνουμε στους γονείς μας πόσο τους αγαπάμε και πόσο τους εκτιμάμε. Ένας τρόπος για να δείξουμε την αγάπη μας είναι να τους πάρουμε μια αγκαλιά. Ένας δεύτερος τρόπος είναι με το να τους κάνουμε δώρο ένα μπουκάλι αλκοόλ και να πιούμε ένα ποτηράκι μαζί τους. Το τέλειο ποτό για κάτι τέτοιο είναι το ουίσκι. Σκέτο, με πάγο ή με κόκα κόλα, ένα δαχτυλάκι ουίσκι θα είναι αρκετό για να χαλαρώσετε και να ευθυμήσετε.

Για την ευρύτερη οικογένεια

Για τις γιορτές και για τα οικογενειακά πανηγύρια και πάλι μπορείς να δείξεις την αγάπη σου με ένα καλό μπουκάλι αλκοόλ. Για οικογενειακές περιστάσεις, θα πρότεινα ένα πιο ελαφρύ ποτό σε σχέση με αυτό που θα πήγαινε αποκλειστικά για γονείς. Ένα λικέρ θα ήταν μια καλή επιλογή. Αν σου αρέσει η μαγειρική, θα μπορούσες μάλιστα να φτιάξεις εσύ σπιτικό λικέρ και να το πας δώρο στους συγγενείς σου.

Ένα δώρο για σένα

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πού και πού χρειάζεσαι και εσύ ένα μικρό δωράκι. Για κάτι που θα απολαύσεις αποκλειστικά εσύ, θα πρότεινα κάτι με μικρό ποσοστό αλκοόλ, ώστε να μην μετατραπεί σε μια άσχημη συνήθεια. Μία μπύρα ή ένας μηλίτης είναι νόστιμες και ασφαλείς επιλογές.

Leave a Reply