Την κάνουν ένας ένας στη Χρυσή Αυγή

0
ÓõæÞôçóç óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò ãéá ôç äéåêäßêçóç ôùí ãåñìáíéêþí ïöåéëþí ôçí ÔåôÜñôç 17 Áðñéëßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Παραιτήσεων συνέχεια στη Χρυσή Αυγή, μετα τη δήλωση του Γιάννη Λαγού ότι ανεξαρτητοποιείται, σήμερα έρχεται μια δεύτερη παραίτηση από το κόμμα.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σύμφωνα με δήλωση που μεταφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, έδωσε συνέχεια στον… χορό των αποχωρήσεων από τη ΧΑ, όπως είχε προαναγγείλει και ο ευρωβουλευτής με τη χθεσινή τοποθέτησή του.

Από την ώρα που η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στη Βουλή, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, βγάζει μια εικόνα διάλυσης, στην οποία στέκεται και ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας στη δική του ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «αποσύνθεση εξ αιτίας λαθών».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Π. Ηλιόπουλου αναφέρει:

«Υπήρξα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες. Τότε που δεν υπήρχε η παραμικρή προσδοκία για προνόμια και αξιώματα. Έκτοτε, με σκληρό αγώνα και θυσίες πετύχαμε πολλά και υπέστημεν ακόμα περισσότερα: Δολοφονίες, 18 μήνες άδικης φυλάκισης, αποκλεισμούς και διώξεις. Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μου δέχτηκαν επίθεση από παρακρατικούς αναρχικούς στο κέντρο του Βόλου! Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο Κίνημα – οικονομικές και ηθικές. Πραγματοποίησα εκατοντάδες ομιλίες στη βουλή και ακόμα περισσότερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και υπερασπίστηκα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου με αυταπάρνηση. Αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο Νομό, όπως αυτός της Μαγνησίας και κατάφερνα διαχρονικά να τον κρατάω σε ποσοστά ανώτερα από τα πανελλαδικά, με σκληρή δουλειά και υποδειγματική οργάνωση. Αποχωρώ από το Κίνημα χωρίς να έχω αποκομίσει το παραμικρό οικονομικό και προσωπικό όφελος. Όμως, το να βλέπω παθητικά την Χρυσή Αυγή να αποσυντίθεται, συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και δεν αρμόζει στις θυσίες μου.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανιδιοτελείς Εθνικιστές, για τους Αγώνες που δώσατε και θα δώσετε.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

π. βουλευτής Μαγνησίας».

Πηγη

Απάντηση