Τιμωρία και… τέλος τα πλέι οφ για Τζεμπούρ!

0

TZEMPOYR3_533_355Χωρίς τον φορμαρισμένο Αλγερινό επιθετικό θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στις τελευταίες δυο αγωνιστικές των πλέι οφ της Superleague.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό αποφάσισε να επιβάλει ποινή τριών αγωνιστικών στον Ραφίκ Τζεμπούρ, για τη συμπλοκή του με αντιπάλους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Έτσι ο Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ θα χάσει το Κυριακάτικο ντέρμπι “δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ, αλλά και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Τρίτη. Σε περίπτωση που παραμείνει στους “κιτρινόμαυρους” ή έστω στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν, τότε δεν θα αγωνιστεί και στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά:

3η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/5/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/5/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ.

DJEBBOUR RAFIK (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 15543/23-5-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 27ης-5-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 09:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ. (παράβαση των άρθρων 15 παρ. 8 β του ΚΑΠ, 10 παρ. 1 περ. γ΄, 34 παρ. 2α του Π.Κ. της ΕΠΟ)”.

Απάντηση