Με τη Μπάρτσα δε θα παίζετε…

0

…Ούτε με τον Πισιμίση.

Και ενώ η Μπάρτσα σιγά σιγά έφτασε να ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση και να δείχνει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της μετά τη σειρά από άθλιες επιθέσεις από γνωστά κέντρα, ξαφνικά Ω τι θάυμα…

Κάποιοι ξαναθυμήθηκαν τον Πισιμίση, τα διοικητικά της Μπάρτσα τις επενδύσεις, απλήρωτους παίκτες και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς.

Και επειδή μπορεί δίχτυα να μην έχουμε όμως έχουμε τηλέφωνο, κάμερα και ρεπορτάζ τι πιο απλό από το να ρωτήσουμε τα “εμπλεκόμενα” μέρη για τα σενάρια αυτά.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν σα δημοσιογράφοι αλλά και φίλοι της Μπάρτσας και με τη διοίκηση της ομάδας αλλά και με τον ίδιο τον κ. Πισιμίση , κάτι που πιθανότατα δεν έχουν κάνει αυτοί που θέλουν να βγάζουν τα σενάρια.

Η απάντηση απλή. Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε κακό στον ΑΟ Ζευγολατιού και στη Μπάρτσα με φήμες και διαρροές. Μάλιστα από τη διοίκηση της Μπάρτσα είχαμε και ενδιαφέρον ρεπορτάζ.

Καλούν αυτούς που γράφουν αθλιότητες για απλήρωτους παίκτες, αυτούς που συγκρίνουν επενδύσεις και άλλες τέτοιες ομορφιές να έρθουν και να μιλήσουν με τους παίκτες αν και η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο δίνει απαντήσεις…

Παράλληλα μας είπαν ότι ο κ. Πισιμίσης σαν φίλος της ομάδας είναι και αυτός μέρος μιας ομάδας επιχειρηματιών που στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν την ιστορικότερη ομάδα του Νομού. Τυχόν εμπλοκή τους στα διοικητικά μπορεί να γίνει με τον τρόπο που περιγράφεται στο καταστατικό της ομάδας και οχι σαν αλεξιπτωτιστές όπως γινόταν στο παρελθόν. Απέδωσαν τις φήμες για τον κ. Πισιμίση στο σχέδιο κάποιων να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ τους αλλά και μεταξύ των υποστηρικτών των ομάδων ενώ ξεκαθάρισαν ότι η ομάδα των επιχειρηματιών θα βοηθήσει ενεργά και στα τέλη Δεκέβρη με ότι χρειαστεί για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα…

Από τη μεριά του ο κ. Πισιμίσης επιβεβαίωσε πλήρως και το ρεπορτάζ μας αλλά και την αγάπη του για τη Μπάρτσα έχοντας όμως πρώτη προτεραιότητα τον ΑΟ Ζευγολατιού στο δύσκολο έργο του στη Γ Κατηγορία και ευχήθηκε του χρόνου να έχουμε και τοπικό ντέρμπι ΑΟ Ζευγολατιού ΠΑΣ Κόρινθος.

Leave a Reply