Ακυβέρνητο λεωφορείο ακρωτηρίασε ηλικιωμένο

0

Δεν έχει προηγούμενο η καραμπόλα έγινε στον Πειραιά και είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός ηλικιωμένου του οποίου ακρωτηριάστηκε το ένα του πόδι.

Το απίστευτο τροχαίο έγινε στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού, στην Αγία Σοφία στον Πειραιά. Όλα ξεκίνησαν, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού.

Στη συνέχεια, οδηγός του λεωφορείου 915, όπου διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σταμάτησε και κατέβηκε να δει πώς θα περάσει. Σύμφωνα με τους επιβάτες, εκείνη τη στιγμή το λεωφορείο άρχισε να κατηφορίζει ακυβέρνητο και επί δύο τετράγωνα παρέσυρε ό,τι συναντούσε μπροστά του από δέντρα, σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και τον άτυχο ηλικιωμένο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ έχοντας χάσει το ένα του πόδι.

Το λεωφορείο σταμάτησε όταν παρέσυρε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν τον δρόμο και το ακινητοποίησαν.

Άνδρες της τροχαίας Πειραιά, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος για να διερευνήσουν τα αίτια του απίστευτου τροχαίου από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας ηλικιωμένος. Πάνω από 20 αυτοκίνητα έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

πηγη

Leave a Reply