Τι δώρο να κάνετε σε δάσκαλό σας

0

Αν θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο σε έναν δάσκαλό σας, είτε επειδή τον εκτιμάτε πολύ, είτε επειδή σας βοήθησε να τα πάτε καλά σε ένα διαγώνισμα, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποιες ιδέες για δώρα, που μπορείτε να κάνετε σε έναν δάσκαλο ή σε μία δασκάλα σας.

Έναν σελιδοδείκτη

Ένας σελιδοδείκτης είναι εξαιρετικό δώρο, πόσο μάλλον για έναν δάσκαλο! Δεν είναι ανάγκη να περιοριστείτε στους απλούς χάρτινους σελιδοδείκτες. Αντιθέτως, αξίζει να ρίξετε μία ματιά στους ξύλινους και στους μεταλλικούς σελιδοδείκτες και στους σελιδοδείκτες με διάφορα μοναδικά σχέδια.

Μπορείτε επίσης αν σας αρέσουν οι χειροτεχνίες, να φτιάξετε μόνοι σας έναν σελιδοδείκτη από χαρτόνι και να ζωγραφίσετε πάνω του διάφορα μικρά σχέδια ή να γράψετε κάποιο κείμενο της επιλογής σας.

Έναν άβακα

Σίγουρα σε κάποια τάξη, ο τότε δάσκαλός σας είχε φέρει στο μάθημα έναν άβακα για να σας δείξει πως λειτουργεί. Ειδικά αν ψάχνετε δώρο για κάποιον δάσκαλο δημοτικού, ένας άβακας θα αποτελέσει υπέροχο δώρο. Υπάρχουν πολλοί άβακες σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα, για να διαλέξετε.

Γραφική ύλη

Η γραφική ύλη για τους δασκάλους, ποτέ δεν είναι αρκετή! Πάντα χρειάζονται κι άλλα μολύβια, κι άλλα στυλό, κι άλλες γόμες, και άλλα υπογραμμιστικά μαρκαδοράκια.

Είναι καλή ιδέα για δώρο σε δάσκαλο η γραφική ύλη. Μπορείτε να διαλέξετε μάλιστα κάποιο σετ γραφικής ύλης.

Ένα βιβλίο

Οι περισσότεροι δάσκαλοι, θεωρούν πως τα βιβλία ισοδυναμούν με τη γνώση! Σίγουρα θα είναι πολύ χαρούμενος ο καθηγητής σας, αν του πάρετε για δώρο ένα βιβλίο.

Η κλασσική λογοτεχνία είναι μία πολύ ασφαλής και ωραία επιλογή για αυτή τη περίπτωση.

Ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι

Ειδικά αν ο δάσκαλος είναι δάσκαλος θετικών επιστημών, ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι θα του φανεί πολύ χρήσιμο. Τα επιστημονικά κομπιουτεράκι έχουν πάρα πολλές επιλογές για πράξεις, που τα απλά κομπιουτεράκια δεν έχουν.

Μία λαμπάδα

Οι λαμπάδες, είναι και πρακτικό και πρωτότυπο δώρο. Αναμφισβήτητα ο δάσκαλός σας θα την θεωρήσει πολύ χρήσιμη, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Επίσης, οι λαμπάδες πάντα είναι χρήσιμες μία φορά τον χρόνο.

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές λαμπάδες με ευφάνταστα σχέδια, χρωματιστές κορδέλες και διάφορα δωράκια, που ο δάσκαλός σας θα εκτιμήσει.

Αν οι παραπάνω ιδέες δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να βρείτε εύκολα κι άλλες ιδέες στο διαδίκτυο, αν αναζητήσετε σε κάποια μπάρα αναζήτησης “δώρα για δασκάλους” ή “δώρα για δασκάλες” ανάλογα.

Leave a Reply