Τι απαντά ο Σύλλογος Φίλων της μουσικής για τα δημοσιεύματα περί πάρτυ με δημοτικό χρήμα

0

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος πήρε όπως αναφέρετε 1.500€ συν ΦΠΑ (όχι 2.000) καθώς και 10.000€ για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Φυσικά δεν έγινε κανένα πάρτυ με τα λεφτά των δημοτών, τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και την καραντίνα που έχει επιβάλλει το κράτος.

Τα χρήματα διατέθηκαν καθ’ ολοκληρίαν στο πρόγραμμα «Χριστούγεννα Μαζί» κατόπιν συνεννόησης με τη Δημοτική Αρχή. Σχετικές διευκρινήσεις μπορείτε να ζητήσετε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας δεν «διαχειρίζεται» τη Δημοτική Φιλαρμονική ούτε την περιουσία της όπως ειπώθηκε (στολές, όργανα κ.τ.λ.).

Τα τελευταία 3 χρόνια η Δημοτική αρχή αναθέτει στο Σύλλογο τη διεκπεραίωση των αμοιβών του καλλιτεχνικού προσωπικού της. Τα ποσά που λαμβάνει μάλιστα ο Σύλλογος καταβάλλονται ως μισθοδοσίες χωρίς «εργολαβικό κόστος» όπως νόμιμα συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Είμαστε υπερήφανοι να στηρίζουμε το στολίδι του τόπου μας όπως και εσείς λέτε και θα συνεχίσουμε με όποιον τρόπο απαιτηθεί. Αποτελεί εξάλλου και καταστατικό σκοπό του Συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε,
Για τους Φίλους της Μουσικής:

Δρίτσας Παναγιώτης
Ζερβός Χρήστος
Λυκομήτρος Τάκης
Μαυρόπουλος Πελοπίδας
Νινιός Χρήστος
Πιερρακέας Βασίλης
Σπυρογιαννάκη Αγγελική
Σκεπετάρης Βασίλης
Τσελώνης Γιάννης

Απάντηση