Θωρακίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και το καλοκαίρι

0

frouta

Για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και την καλή υγεία του, είναι απαραίτητη η πρόσληψη πολλών στοιχείων που οι περισσότεροι από εμάς, λόγων της έλλειψης ελεύθερου χρόνου δεν λαμβάνουμε. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι τα πρωταρχικά στοιχεία που προασπίζουν το ανοσοποιητικό μας και οικοδομούν πιο αποτελεσματικά τους ιστούς του σώματός μας.

Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία βρίσκονται σε τροφές που έχουμε την δυνατότητα να καταναλώνουμε κάθε μέρα. Παρόλα αυτά ορισμένες συνθήκες μπορεί να μην μας επιτρέπουν να λαμβάνουμε την κατάλληλη ποσότητα από μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Έτσι, σε πολλούς από εμάς τα συμπληρώματα διατροφής έχουν γίνει συνήθεια ή πρέπει να γίνουν.

Η Solgar προτείνει τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές για να συμπληρώσετε την διατροφή σας!

  1. Solgar – Formula VM 2000 tabs 60s

Μία από τις ισορροπημένες φόρμουλες μετάλλων και ιχνοστοιχείων σε μία μόνο κάψουλα. Η Solgar σας δίνει την ευκαιρία να ανακτήσετε τις χαμένες δυνάμεις σε καθημερινή βάση, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία στον οργανισμό σας.

Το συμπλήρωμα είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προοπτικές και είναι κατάλληλο για vegans. Δείτε εδώ περισσότερα προϊόντα από την Solgar!

  1. Solgar – Vitamin B12 1000 mcg 100 nuggets

Κάνει focus στην προάσπιση της φυσιολογικής λειτουργίας των κυττάρων του οργανισμού, ειδικά στην γαστρεντερική οδό και στο νευρικό σύστημα. Η βιταμίνη B12 είναι αναγκαία επίσης για τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

  1. Solgar – Vitamin C1000mg Vegicaps: 100

Τα οφέλη της βιταμίνης C είναι γνωστά. Άκρως απαραίτητη για την φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης C της Solgar προσφέρονται σε απλές κάψουλες ή φυτοκάψουλες.

Γιατί βιταμίνη C;

  1. Συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού

  2. Προάγει την δημιουργία κολλαγόνου

  3. Ενισχύει την υγεία του δέρματος

  4. Αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου

  5. Συμβάλλει στην μείωση της κούρασης

Ευχαριστούμε πολύ το online φαρμακείο PharmacyOutlet για τις συμβουλές του!

Leave a Reply