Θερμοπομποί και αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών: Βρείτε τα καλύτερα είδη

0

Οι θερμοπομποί και οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών είναι η πιο οικονομική και οικολογική λύση για τη θέρμανση και φροντίδα του χώρου σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Energy System θα βρείτε τα κορυφαία είδη με επώνυμη ποιότητα που θα σας βοηθήσουν να φέρετε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο στην επιθυμητή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πριν φτάσουμε όμως στο σημείο της επιλογής, είναι σημαντικό να δούμε πώς οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών και οι θερμοπομποί μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τη θερμοκρασία στο χώρο σας, χωρίς ωστόσο να ανεβάσετε ταυτόχρονα τα έξοδα σας!

Αντλώντας τη θερμότητα με φυσικό τρόπο!

Γενικά οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την οικονομικότερη λύση όταν υπάρχει ανάγκη για συνεχή θέρμανση. Έτσι αν θέλετε να έχετε αναμμένη τη θέρμανση στο χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο, οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ζεσταθείτε χωρίς να καείτε από τους λογαριασμούς καυσίμων και ρεύματος. Η λειτουργία τους βασίζεται ουσιαστικά στην ανάποδη ροή της θερμοκρασίας. Δηλαδή αντί να ψύχουν έναν ζεστό χώρο, χρησιμοποιούν και μετατρέπουν τον ψυχρό αέρα για να ζεστάνουν τον κρύο χώρο σας. Η διαδικασία αυτή έχει φυσικά εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και είναι πολύ πρακτική ακόμα και για μεγάλους χώρους.

Εκπέμποντας θερμότητα

Αντίστοιχα με τις αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών, οι θερμοπομποί στηρίζουν τη λειτουργία τους στο να παίρνουν τον κρύο αέρα που υπάρχει ήδη μέσα στον δωμάτιο να τον ζεσταίνουν με μία ειδική αντίσταση που βρίσκεται στο εσωτερικό τους και στην συνέχεια να τον εξάγουν εκ νέου ως ζεστό, αλλάζοντας σταδιακά την σύσταση του αέρα και επομένως την θερμοκρασία στον χώρο που βρίσκονται. Η διαδικασία αυτή είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλού κόστους και προτιμάται από πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ.

Πού μπορείτε όμως στην Ελλάδα να βρείτε αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών και θερμοπομπούς κορυφαίας ποιότητας; Η απάντηση είναι στην Energy System που διαχρονικά παρέχει στους πελάτες της τα καλύτερα επώνυμα είδη για αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση.

Απάντηση