Athens Yogashop – Βρείτε τα καλύτερα στρώματα yoga και βελτιώστε την πρακτική σας!

0

Έχετε παρατηρήσει ότι σε μερικές asanas γλιστράτε, σας φαίνεται λεπτό το στρώμα του εμπορίου και αναγκάζεστε να το διπλώνετε για προστασία του γονάτου; Ακόμα και αν ξεκινάτε τώρα yoga, μια καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Γι αυτό σας προτείνουμε τα καλύτερα στρωματάκια για να γίνετε ένας ολοκληρωμένος yogi, με τον κατάλληλο σύμμαχο!

Manduka + Jade: Κορυφαία εμπειρία στη Yoga

Ο «βασιλιάς» των στρωμάτων γιόγκα είναι αδιαμφισβήτητα  το PRO της Manduka! Αυτό το θρυλικό στρώμα μετρά ήδη δεκαετίες σαν το καλύτερο στρώμα γιόγκα στον κόσμο. Αν ψάχνετε ένα στρώμα υψηλών επιδόσεων, με το μεγαλύτερο πάχος στην αγορά (6 χιλ.) τότε είναι σίγουρο ότι το PRO θα αλλάξει την πρακτική σας. Και το καλύτερο απ’ όλα! Περιλαμβάνει Εγγύηση Εφ’ Όρου Ζωής. Όταν θέλετε το καλύτερο στρώμα γιόγκα, αυτό που επιλέγουν οι περισσότεροι δάσκαλοι γιόγκα στον κόσμο, τότε υπάρχει μόνο μία επιλογή – το Manduka PRO. Σχεδιασμένα να αντέχουν μια ζωή τα στρώματα της σειράς PRO ελαττώνουν την ποσότητα PVC που καταλήγει στις χωματερές ετησίως μειώνοντας έτσι τη συνολική κατανάλωση στρωμάτων.

Από την άλλη, ένας σταθερός ανταγωνιστής, με εξίσου εξαιρετική ποιότητα υλικού είναι τα μονόχρωμα στρώματα yoga Jade Harmony Professional, πάχους 5 χιλ. υποστηρίζουν τέλεια τόσο τις όρθιες στάσεις όσο και της καθιστές. Κατασκευάζονται με βιώσιμη μέθοδο από φυσικό καουτσούκ, χωρίς να περιέχουν ίχνος από συνθετικά όπως PVC, EVA. Απορροφούν τους κραδασμούς, προστατεύουν από τραυματισμούς με την εξαιρετική αντιολισθητική τους επιφάνεια και μπορείτε να τα βρείτε στα πιο κεφάτα χρώματα.

Κάτι που αξίζει να μάθετε: H εταιρεία Jade για κάθε ένα στρώμα που πουλάει, φυτεύει και ένα δεντράκι. Σήμερα ο αριθμός των φυτεμένων δέντρων αγγίζει το 1 εκατομμύριο!

Yoga Design Lab: ιδρώστε ελεύθερα

Ιδρώστε ελεύθερα με τα στρώματα Design Lab, τα οποία προσφέρουν 2 σε 1. Και στρώμα και πετσέτα. Πλένονται στο πλυντήριο και το καλύτερο; Όσο ιδρώνετε, τόσο πιο πιο αντιολισθητικά γίνονται! Τα βρίσκετε το Athens Yogashop σε 4 πραγματικά εντυπωσιακά design.

Βιβλία- Οδηγοί για τη Yoga σας!

Αν και τις περισσότερες φορές περνάμε από τη θεωρία στην πράξη, ίσως στην yoga συμβαίνει το αντίθετο! Όσο περισσότερη και σταθερή είναι πρακτική σας, τόσο περισσότερο νιώθετε την ανάγκη να εντρυφήσετε στην θεωρία της yoga και να «αναβαθμίσετε» τις γνώσεις σας!

Το Athens Yogashop σας προτείνει δύο βιβλία yoga, άμεσα διαθέσιμα σε εσάς:

  1. To χαρακτηριστικό έργο της ασκητικής φιλοσοφίας των Ινδουιστών, σε μετάφραση Βασιλειάδη, αναλύει τις έννοιες της ινδικής φιλοσοφίας και σας μεταφέρει την φιλοσοφία των περιπλανώμενων γιόγκι! Αγοράστε το «Τραγούδι του γυμνοσοφιστή», εδώ.
  2. Για αυτούς που προτιμούν βιβλία γραμμένα στα αγγλικά, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το «Awake in the world» του Michael Stone, μαθαίνοντας πως ο διαλογισμός και η γιόγκα επιδρούν στην πραγματική ζωή!

Βρείτε βιβλία, στρώματα, βοηθήματα για την πρακτική σας και ρούχα για περισσότερη άνεση στο μάθημα, αποκλειστικά στο καλύτερο online κατάστημα αφιερωμένο στην yoga: Athens Yogashop!

Απάντηση