Η τεχνολογία… πάνω σου

0

Η τεχνολογία... πάνω σου

Τα γκάτζετ που προβλέπεται να φορεθούν το 2015

Το καινούργιο, σοκάρει! Τα νέα γκάτζετ που προβλέπεται να φορεθούν το 2015, εντός και εκτός πόλης, τα έχουν όλα -και αρκετά περισσότερα- απ’ όσα μέχρι χθες θεωρούνταν επιστημονική φαντασία.

Το σκουφάκι 1Voice δεν ζεσταίνει απλώς αυτόν που το φοράει αλλά αποτελεί και έναν εντελώς νέο τρόπο για να ακούει την αγαπημένη του μουσική αφού διαθέτει ενσωματωμένα bluetooth ακουστικά στην πλέξη του.

Εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα προβάλονται στην εικόνα του πραγματικού κόσμου μέσω της κάμερας ενός κινητού με τη βοήθεια του Yelp Monocle.

Με τις εφαρμογές Flight Tonight και Hotel Tonight οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής γίνονται μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση για τους βιαστικούς ή τους αναποφάσιστους.

Το μπλουζάκι Ralph Lauren Polo Tech Shirt μπορεί να δείχνει κομψό αλλά στην πραγματικότητα φροντίζει τη φυσική μας κατάσταση όσο και την εμφάνισή μας. Αυτό καθίσταται δυνατό με αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή καθ’ όλη τη διάρλεια των δραστηριοτήτων μας. Στη συνέχεια τους αποστέλουν μέσω Bluetooth στο κινητό μας τηλέφωνο ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει στο σώμα μας.

Το Apple Watch πρόκειται να βγει στην αγορά το 2015, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον τυχερό το φοράει να ελέγχει αεροπορικά δρομολόγια, e-mail, ταξιδιωτικές εφαρμογές, ακόμα και κάρτες επιβίβασης.

Με τα Google Glass, που φοριούνται σαν τυπικά γυαλιά, ο χρήστης μπορεί να μεταφράζει οδικά σήματα, να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο, να παρακολουθεί την πορεία των κρατήσεων του, ενώ λειτουργούν και ως GPS.

Θεωρούνται τα πρώτα «έξυπνα» ακουστικά. Τα Hush smart earplugs απομονώνουν τους ανεπιθύμητους εξωτερικούς θορύβους ενώ επιτρέπουν τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και ειδοποιήσεις.

Leave a Reply