Τα φρικιαστικά ευρήματα της αστυνομίας στη βίλα του Michael Jackson

0

Νέα στοιχεία για τον αστέρα της pop Michael Jackson έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις κατηγορίες που τον ήθελαν να εμπλέκεται σε σκάνδαλα παιδικής κακοποίησης. Σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών αρχών, έπειτα από έφοδο ανθρώπων της αστυνομίας στην έπαυλή του Neverland στην Καλιφόρνια και τις οποίες δημοσιεύει το radaronline, τα ευρήματα στην οικία του Jackson ήταν φρικιαστικά.

Οι έρευνες των αρχών αποκάλυψαν πλήθος παιδικής πορνογραφίας, μεταξύ των οποίων φωτογραφίες ανδρών, γυναικών, μικρών αγοριών και κοριτσιών σε διεστραμμένες πόζες – φαρμακευτική αγωγή για την διαχείριση της σεξουαλικής εξάρτησης συνταγογραφημένες από διάφορους γιατρούς.

Όπως αναφέρει ένα από τους ερευνητές της υπόθεσης, που είναι γνώστης της εφόδου των αρχών “οι ντετέκτιβ αναφέρουν πως ο Michael Jackson χρησιμοποίησε ακόμη και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια”.

Η αποθήκη του τρόμου

Οι αρχές είχαν μάλιστα εντοπίσει μια νοικιασμένη αποθήκη στη Σάντα Μπάρμπαρα, έπειτα από μαρτυρίες πως μέρος του ενοχοποιητικού υλικού είχε μεταφερθεί εκεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, προκειμένου να μην εντοπισθεί από την έρευνα. Ανάμεσα στα ευρήματα, σύμφωνα με την έρευνα, υπήρχαν σημειώσεις, ημερολόγια, αρχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο αλλά και σκληροί δίσκοι δεδομένων.

“Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Jackson” σημειώνει άνθρωπος που συμμετείχε στην έρευνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ευρήματα εκθέτουν τον τραγουδιστή ως “μανιακό με τα ναρκωτικά και το σεξ” που χρησιμοποιούσε αίμα, σεξουαλικά εμπλεκόμενες εικόνες με ζώα και διεστραμμένες σεξουαλικές δραστηριότητες προκειμένου να πείσει ανήλικους να υποκύψουν στη θέλησή του”.

Επιπλέον, στα στοιχεία περιλαμβάνονται σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, ενήλικου και παιδικού γυμνού και σαδομαζοχιστικών πρακτικών. Οι αστυνομικές αρχές περιγράφουν φωτογραφίες παιδιών που αιμορραγούν, με εμφανή τα σημάδια του πόνου και του τρόμου. “Υπάρχει μια ιδιαίτερα αρρωστημένη φωτογραφία ενός παιδιού να κρατά μια νεκρή χήνα που φαίνεται να έχει θανατωθεί με τη χρήση κάποιου ροπάλου”.

Σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται ένα κοριτσάκι με μια θηλιά περασμένη γύρω από το λαιμό της, η οποία και έχει ντυθεί ώστε να μοιάζει με την εξάχρονη JonBenet Ramsey που είχε βρεθεί δολοφονημένη στο Κολοράντο το 1996. “Βρέθηκαν επίσης βίντεο με σαδομαζοχιστικό σεξουαλικό περιεχόμενο, bondage και τρανσέξουαλ” σημειώνουν οι πηγές.

Ο εισαγγελέας που άσκησε τη δίωξη σε βάρος του Michael Jackson δηλώνει στο rasaronline πως πολλά από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην αποθήκη και την έπαυλη του, χρησιμοποιήθηκαν για να αναισθητοποιήσουν τα παιδιά, ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως μετέφερε τα παιδιά στο κρεβάτι του, περνώντας ώρες μαζί τους. “Αναγνωρίσαμε πέντε αγόρια, τα οποία είχαν καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση” αναφέρει ο βοηθός εισαγγελέα Ron Zonen και συνεχίζει: “Δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα πως ο Michael ήταν ένοχος για κακοποίηση ανηλίκων”.

Το 2003, ο βασιλιάς της pop, κατηγορήθηκε για κακοποίηση, έπειτα από καταγγελίες του Gavin Arvizo, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια. Παρά τους τόνους στοιχείων που αποδείκνυαν την ενοχή του, ο Michael Jackson απαλλάχθηκε των κατηγοριών στις 20 Ιουνίου 2005. Λίγο πριν το θάνατό του, ο τραγουδιστής είχε καταβάλλει 200 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις προς 20 θύματά του, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του. ,

 

ΠΗΓΗ RADARONLINE

Leave a Reply