Συνεχίζει για τρίτη χρονιά με Ανδρεόπουλο ο ΑΣΠ Κορινθος.

0

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

O κ. Ανδρεόπουλος θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Θυμίζουμε, ότι υπήρξε προπονητής της ομάδας μας και κατά το παρελθόν, καθώς υπό τις οδηγίες του ήρθε η άνοδος από τη Β’ Εθνική στην Α2 Γυναικών, που ήταν το πρώτο βήμα της ιστορικής πορείας μας μέχρι σήμερα.

Ευχόμαστε στον coach, καλή επιτυχία σε μια δύσκολη χρονιά, με την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, δίχως προβλήματα τραυματισμών και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία του COVID-19.

Παράλληλα η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Ζωή Κοσμόγλου, η οποία αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή και στατιστικολόγου.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, επίσης, την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιάννη Δαμβουνέλη για τη θέση του γυμναστή.Ετσι, ολοκληρώνεται το φετινό τεχνικό team του συλλόγου, μετά και την ανανέωση με τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο.Τους ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει!

Απάντηση